Hírek, események

 • ETC Relevé Spot

  Az ETC a színház világban szerzett négy évtizedes tapasztalatát a több mint egy évtizedes LED fényforrásokkal elért sikereivel ötvözve megalkotta első mozgókengyeles LED lámpáját.

  A ColorSource családból jól ismert 180W összteljesítményű Red-Green-Indigo-Lime LED modullal szerelt additív színkeverésű spot lámpatest válogatott és kalibrált Lumileds Luxeon LED chipekkel. Színhőmérséklet tartománya 2700K-7000K között változtatható, élettartama 36.000 üzemóra (2 év teljeskörű garancia és további 3 év garancia a LED modulra). Zoom tartománya 18°-54°, 540° Pan, 270° Tilt mozgással. Beépített frosttal és írisszel, rotating gobóval (5db) és 6db-os Ani-gobóval melyek kombinációja kiszélesíti a gobó vetítési lehetőségeket. RDM-en változtatható a LED frekvencia tartománya 1200Hz-től-25.000Hz-ig. Színházi környezetben elengedhetetlen extra halk működés, bekapcsoláskor 1°-nál kisebb Pan-Tilt mozgással. IP20-as védettség. Elérhető fekete és fehér színekben.

  no
 • Ünnepi nyitvatartás

  Kedves Partnerünk!

  Ezúton tájékoztatjuk, hogy idei utolsó munkanapunk: 2018. december 20. csütörtök, ezen a napon 09:00- 15:00-ig tartunk nyitva.

  A két ünnep közt a rendelésfelvétel és az árukiadás is szünetel. Az újév első hetében rendszerátállás miatt zárva leszünk. Első munkanapunk 2019. január 7-én lesz.  Megértésüket köszönjük!

  Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!

  no
 • Megjelent az új Titan Tube

  Az új Astera Titan Tube az idei Plasa kiállításon elnyerte az innovációért járó díjat.

  Beépített akkumulátoros (LG Lithium-ion) pixelmappelhető (16 pixel) mobil lámpatest filmes, televíziós alkalmazásra. 72W összteljesítményű RGBMA LED-del, 96+ CRI és TLCI értékekkel. Színhőmérséklete az 1750K-20.000K tartományt fedi le. Akár 20 órás folyamatos üzem egyetlen töltési ciklussal (3 óra alatt teljesen feltölthető). Boost módban teljes fényerő mellett 2 órás üzemre képes. A lámpatest névleges élettartama 50.000 üzemóra.

  Vezérlése wireless módban lámpatesten található kijelző segítségével, infrás távirányítóval, mobil alkalmazással (Android vagy IPhone) vagy fényvezérlő pulttal lehetséges. Vezetékes vezérléskor a vezérlő kábel egyben tápkábelként is szolgál, elérhető 5 és 15m-es méretekben. IP65-ös védettsége beltéri és kültéri használatra is egyaránt alkalmassá teszi. Tárolását és mobilitását kemény táska biztosítja melyben 8db-os szett helyezhető el kiegészítőkkel együtt. DoPchoice soft box is rendelhető hozzá több méretben amennyiben nagy felületű lágy fényre van szükség.

  no
 • Az Eurovíziós Dalverseny után nálunk is hódít a Portman Lights!

  A Luminis által forgalmazott idei újdonságok közül az Európában gyártott Portman Lights lámpák lehetnek az év slágerei Magyarországon is.

  A termékek retro stílusúak és 230W-os ceruzahalogén izzóval felszereltek. Jelenleg három került forgalomba, de mindegyikről elmondható, hogy óriási sikert arattak a világpiacon. A P1, P2, P3. pixel mappalhető effektlámpák stúdió- vagy színpadi körülményekre alkalmazhatóak, a lámpával egybeépített vezérlővel együtt. Vezérlésük DMX jellel történik, és csatorna igényük 1 csatorna/izzó (pixel). Akár egyik fajtával, akár ezen termékek összességével dinamikus látványvilág érhető el. A Portman Lights már jelentős nemzetközi rendezvényeken bizonyított: az egyik legkomolyabb megjelenése az idei Eurovíziós dalversenyen történt, ahol fontos szerepet játszott a fellépő énekesek és zenekarok produkcióiban.

  További információkkal értékesítő-mérnök munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!

  portmanlights.com

  no
 • Zárva tartás

  Felhívjuk tisztelt partnereink figyelmét, hogy 2018. június 21-22-én (csütörtök, péntek) irodánk ZÁRVA tart.

  Köszönjük megértésüket!

  no
 • ETC on TOUR

  Tavaszi Workshop Pécsett

  A március 26-án megrendezett előadáson az érdeklődők megismerkedhettek az ETC LED-es lámpáival, fényvetőivel és fénypultjaival. 

  E mellett bemutattuk az Elation, APE Labs több újdonságát, és a magyar fejlesztésű és gyártású LED-es fejgépet.

  www.facebook.com/luminis.vilagitastechnika

  no
 • Turbo – Felloni – Bicolor 45°

  A Felloni család 3. generációs tagja a Luminis kínálatában

  A Felloni Turbo 130 wattos bicolor LED-es derítő 3200K-5600K színhőmérséklet tartománnyal, 45°-os sugárzási szöggel. Színvisszaadása nagyobb mint 92.  Működtethető hálózati feszültségről, vagy V-lock akkumulátorról. 

  no
 • ETC fényvezérlő pult oktatás 2018 májusában

  EOS/Cobalt alap és haladó tréning a Luminisben

  Örömmel értesítjük, hogy a nagy sikerre való tekintettel 2018. májusban újra megrendezésre kerül fényvezérlő pult tréningünk.

  Az oktatás előző rendezvényünkhöz hasonlóan ismét két napon fog zajlani, így lehetőséget biztosítunk EOS és Cobalt pultok kezdő és haladó szintű kezelésének elsajátítására is.

  Időpont:

  2018.08.07. Network tréning

  2018.05.08. Eos kezdő tréning

  2018.05.08. Cobalt kezdő tréning

  2018.05.09. Eos haladó tréning

  2018.05.09. Cobalt haladó tréning

  Helyszín: Luminis bemutatóterem (1116 Budapest, Építész u. 26.)

  További részletekkel,  és a regisztrációval kapcsolatos információkkal hamarosan jelentkezünk. Addig is felmerülő kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésre az info@www.luminis.hu e-mail címen, vagy kollégák elérhetőségein. 

  no
 • Ünnepi nyitvatartás

  Kedves Partnerünk!

  Ezúton tájékoztatjuk, hogy idei utolsó munkanapunk: 2017. december 20. szerda. (A két ünnep között a rendelésfelvétel és az árukiadás is szünetel)

  Az újév első hetében leltár miatt zárva leszünk.  Első munkanapunk 2018. január 8-án lesz.

  Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!

  no
 • 2017. december 14. és 15.- én zárva tartunk

  Kedves Partnerünk!

  Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Luminisezen a héten csütörtökön, pénteken (DECEMBER 14. és 15-én)technikai okok miatt ZÁRVA tart.

  no