Source Four LED az ETC-től

Kipróbálható az új profil fényvető

Az ETC színpadi világítástechnikai gyártó az elmúlt években folyamatosan bővítette termékskáláját a LED technológia fejlődésének megfelelően. Legújabb fejlesztésük a népszerű Source Four® fényvetőcsalád LED-es változata, a Source Four LED, melyet 2012 márciusában mutattak be, a Prolight and Sound nemzetközi szakkiállításon, Frankfurtban.

Az új LED fényvetőknek jelenleg három verziója elérhető: a Lustr® +, mely rugalmas és széleskörű színkeverési lehetőséget kínál az ETC korábbi LED-es lámpatesteinél megismert X7 színkeverési rendszert alkalmazva, valamint a Tungsten (3200K) és a Daylight (5600K) változatok.

Az új termékcsalád külleme és mérete megegyezik elődével, a Source Fourral, ötvözi az attól megszokott és elvárható, kiváló fényminőséget a LED technológia kedvező tulajdonságaival, mint a nagyfokú energiahatékonyság (30-40 lumen/watt) és az alacsony üzemhőmérséklet. Ez utóbbi tulajdonsága teszi különösen praktikussá és költséghatékonnyá, hiszen a csekély hőtermelés lehetővé teszi, a színpadi technikában oly sűrűn alkalmazott magas költségű fém és üveg gobók egyszerű fóliával történő kiváltását, megkönnyítve ezzel a rendezői alkotási folyamat kísérletezési fázisát.

Az új reflektorok már megtekinthetőek nálunk, csak egy telefonba kerül.