Elköltöztünk!

Tisztelt Partnerünk!

2013. szeptember 2. óta új telephelyen találhatnak meg minket, ahol kellemes, modern környezetben várjunk minden kedves hozzánk érkezőt.

Új irodánk könnyedén megközelíthető, gyalogosan villamossal, illetve gépkocsival is, mind a város, mind az autópálya felől. Jelenlegi helyünkön a parkolás is az árukiadás is könnyebbé válik. Négy vendégparkoló és autóba történő berakodáshoz árukiadó kapu áll rendelkezésre.

Irodánk kibővült egy 100 m2-es SLV bemutatóteremmel, melyben bemutatóállványainkon több mint 60 lámpatestet tekinthetnek meg a hozzánk látogatók mind a beltéri, mind kültéri felhasználású termékeinkből. Emellett irodaház-szerte további lámpatesteink is megtalálhatók.

Sikeres együttműködésünk elősegítéséhez, frissen elkészült bemutatótermünket a jövőben informatív partnertalálkozók befogadására is hasznosítani szeretnénk. E találkozók közül az első a bemutatóterem ünnepélyes megnyitója lesz, meglepetés programokkal, melyekről bővebben hamarosan Facebook oldalunkon adunk bővebb információt.

Szeretettel várjuk minden kedves partnerünket!

Új címünk: 1116 Budapest, Építész utca 26. 

Telefonos elérhetőségeink változatlanok maradtak! 

Telefon: +36 1 371 1983
Fax: +36 1 371 1984
E-mail: info@www.luminis.hu
Web www.luminis.hu 

Nyitva tartás: hétfő-péntek 9:00-17:30