ETC ColorSource PAR

Rendelhető az ETC pénztárca barát LEDes PAR lámpája.

Sok helyen szeretnék a világítási rendszert LED lámpatestekkel bővíteni, de ezek ára saját kategóriájukon belül messze felülmúlja az ideális szintet. Az ETC válasza erre a problémára a ColorSource ™ PAR, LED-es lámpatest, melyet a legkiválóbb világítási szakemberek fejlesztettek. Erős fénye méltó az ETC által képviselt kiváló minőséghez.

A legtöbb alacsony költségvetésű LED lámpatest piros, zöld, kék, és esetleg fehér és / vagy sárga kibocsátókat alkalmaz, e kombináció eredménye korlátozott színválaszték. Ezzel szemben a ColorSource™ PAR, az ETC kiterjedt tapasztalataiból építkezve, speciális színkeverési technikát alkalmaz. A vörös, zöld, kék színek arányos használata mellett egy extra piros és egy lime szín a tökéletes színkeverés biztosítéka. A lime és a kétszeres mennyiségű vörös LED olyan gazdag színpalettát kölcsönöz a ColorSource™ PARnak, amilyet csak egy ETC lámpatesttől kaphat a felhasználó.  

Az ETC minden egyes általa gyártott lámpatestet színét kalibrálja. A kalibráció segítségével elérhető, hogy a különböző gyártási szériáktól függetlenül a lámatestek színe egységes legyen. A ColorSource™ PAR a bekapcsolás pillanatától kezdve ugyanazt a minőségű fényt biztosítja, mint amilyet a bemelegedés után – ellentétben más gyártók LEDes lámpáival.

Szofisztikált tulajdonságai ellenére a ColorSource™ PAR használata igen egyszerű fényvezérlő pult segítségével vagy anélkül. A lámpatest rendelkezik egy speciális RGB móddal, ezáltal vezérelhető más gyártók, akár legegyszerűbb konzoljaival is, valamint rendelkezik saját, beépített kezelőfelülettel, így működtetéséhez még vezérlőpult sem szükséges. Elegendő csatlakoztatni az aljzatba, és máris dolgozhatunk vele.

Főbb jellemzők:

  • Könnyen kezelhető, egyszerű RGB vezérlő esetén automatikusan hozzákeveri a lime színt
  • RDM képesség
  • Betáplálás és továbbfűzés PowerCON csatlakozókkal
  • DMX bemenet és továbbfűzés, 5 vagy 3 csatornás működés
  • Alacsony zajszintű ventilátor
  • Színhelyességileg kalibrált
  • Homogén színeloszlást biztosító optika
  • Kapható fekete, fehér és ezüstszürke színekben