ETC Cobalt 10 – Fény egy érintésnyire!

A Cobalt 10™ az ETC új generációs pultcsaládjának legifjabb tagja, a Cobalt 20™ kistestvére. Kompakt megoldást kínál utazó előadások és kisebb színpadok teljes körű vezérléséhez. 2 beépített multitouch monitorral rendelkezik, és további három külső monitort csatlakoztathatunk hozzá. 10 motoros húzó és 10 háttérvilágítással rendelkező potméter gondoskodik a kényelmes kezelhetőségről. 5000 eszközt képes vezérelni (dimmer, LED, mozgófejes lámpa vagy média szerver) kiegészítő eszköz csatlakoztatása nélkül.

Az ETC büszke arra, hogy az általa piacra dobott eszközök fejlesztésébe nem csak a legkiválóbb mérnököket, de azokat a szakembereket is bevonja, akik nap, mint nap a világítópult mögött dolgozva segítik előadások százainak megvilágítását.

A Cobalt 10™ szoftverét is így fejlesztették ki. A gyártó azt ígéri, segítségével a felhasználó olyan élményben részesül, mintha tulajdon kezével irányíthatná a fényeket, gépi segítség nélkül. Rövid parancsok és képernyő alapú eszközök szinte „eltűntetik” a pultot a kéz alól. A gondolatból pillanatok alatt valóság válik a színpadon.