Világítástervezési mini workshop lakberendezőknek

A Luminisben új mini workshop sorozat vette kezdetét. Ősszel két Világítástechnikai bemutató és világítástervezési mini workshop került megrendezésre a bemutatóteremben építészeknek, lakberendezőknek.

Itt megismerkedhettek az érdeklődők az új trenddel, az emberközpontú világítással és a wellbeing fogalmával, hogyan hogyan hat a fény hangulatunkra, mitől ergonomikus egy világítás. végigkísérhettek tervezési folyamatot, hogyan hangolható össze a tervezés és a kivitelezés illetve a világítástervező és az építész, lakberendező közötti munka.

Mini stúdiónkban a világítástervezési workshopon gyakorlati élményt szerezhettek azzal kapcsolatban, milyen hatása van a fényforrásokkal, megvilágítási módokkal, szín-hőmérséklettel és fényerősséggel való játéknak, színvisszaadásra és színhőmérsékletre néztünk példákat. Kiemelések és elrejtések, fények, árnyékok és hangulatok kerültek elő.

A bemutatók és workshopok közötti szünetben és az ebéd alatt arra is maradt idő, hogy kötetlen formában beszélgessenek egymással a szakma képviselői, így új kapcsolatok kiépítésére és tapasztalat cserére is remek alkalom volt a workshop.

A Workshop következő időpontjai: (a workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött)

November 15. – betelt

November 22. – regisztráció itt

Később is érdemes felkeresi a workshop oldalát, mert folyamatosan hirdetünk meg új időpontokat a nagy érdeklődésre való tekintettel. http://workshop.luminis.hu/