Megváltozott munkarend

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult helyzetre, partnereink és munkatársaink egészségére való tekintettel, március 17-től minimalizáljuk irodai munkavégzésünket és visszavonásig korlátozzuk a személyes áruátvételt valamint a személyes világítástechnikai konzultációkat. Személyes áruátvételre vagy leadásra kizárólag csak 24 órával korábban egyeztetett esetekben van lehetőség az irodaházunk portaszolgálatán elhelyezett asztalokon.

Korlátoztuk a fizetési módokat is, csak átutalásos fizetésre van lehetőség a helyzet rendeződéséig. A csomagok házhozszállítása, illetve az SLV termékek 3-4 napos kézbesítése jelenleg zavartalanul működik.

Manfrotto termékek esetén raktárkészletünk erejéig tudjuk a megrendeléseket teljesíteni, a határzár miatt az árubeérkezés jelenleg szünetel. Amint ez a helyzet változik, értesíteni fogjuk partnereinket. Jelenleg minden rendelést fel tudunk dolgozni és le tudunk adni beszállítóink felé. Igyekszünk működésünket zökkenőmentesen fenntartani, de mindannyiunk egészsége érdekében azt a döntést hoztuk, hogy a továbbiakban kollégáink otthonról látják el feladatukat.

Kereskedő kollégáink a személyes találkozók helyett jelenleg csak telefonon vagy online tartják a kapcsolatot partnereinkkel.

A központi telefonszámunkon korlátozottan leszünk elérhetőek. Kérjük a következő telefonokon keressenek minket, amennyiben még nem álltak velünk kapcsolatban:

Dekoratív világítástechnika: Lajtai Edit +36303620412
Professzionális világítástechnika: Bakos-Nagy Fruzsina +36306190308
Manfrotto disztribúció: Csutorás Róbert +36304256910 vagy Szücsi Balázs +36304263766

Köszönjük a megértést! Vigyázzunk egymásra! üdvözlettel, a Luminis csapata