Tervezői eszközök az SLV termékekhez

A professzionális világítástervezés már hosszú ideje életünk része. Az SLV különböző szoftver gyártókkal együttműködve mindig arra törekedett, hogy minél több platformon felhasználhatóak legyenek a lámpatestek tervezéskor.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a gyártó most elérhetővé tette közel 500 termékéhez a 3D modelleket. Illetve az SLV plugin segítségével letölthetőek a DIALux-hoz és a Relux-hoz is fotometriai adatokat is tartalmazó uld és rolf file-ok.

SLV 3D modellek

Ezekkel fileokkal a 3D tervező programokban a fizikai valóját mutathatjuk meg a lámpatesteknek (de a fotometriai adatokat nem tartalmazzák). Használhatóak bármilyen 3D tervező programban, többek között az Autodesk 3ds Max, SketchUp, Rhino, Maya, Archicad, Revit programokban,  de ugyan úgy a világítástechnikai méretező programokban is, mint a DIALux, Relux vagy AGi32. A segítségükkel a 3D tervekben igényes, valós képet lehet velük mutatni.

A 3ds filokat az alábbi űrlap segítségével itt ingyenesen letölthetővé tettünk.

Kéjük add meg adataidat a letöltéshez!

Az SLV plugin

Az SLV Plugin egy univerzális eszköz a szakmabeliek számára, mellyel az SLV termékekkel tervezhetnek. Ez egyrészről továbbfejlesztett online katalógus, melyben átfogó keresési funkciók, termék összehasonlítás, technikai adatok, részletes leírás és még sok más funkció elérhető. Egyszerű a használata, nem kell külön program a megnyitásához és a frissítésekkel mindig elérhetőek az újdonságok is. A termékek részletes fotometriai adatait, fényeloszlási görbéit, technikai paramétereit is tartalmazza, egyszerűen kereshetőek és letölthetőek belőle az adatok. Másrészről a DIAlux-os és Relux-os világítási képek létrehozásához is nagyon jó eszköz az SLV plugin, mert a termékek adatai uld-ben és rolf-ban a DIALux-ba és a Reluxba könnyedén átemelhetőek.

TOVÁBB az SLV plugin letöltéséhez

Az SLV a DIALUX prémium partnere

Tervezőktől tervezőknek: DIALux világítás tervező szoftver.

Ha  DIALux-ot használsz, hatékony, professzionális világítási terveket hozhatsz létre, melyben a vezető gyártók aktuális adatait használhatod. E mellett az energia kalkulációk is rendelkezésre állnak, valamint világítási képeket is létrehozhatsz többek között LED vagy egyéb szín váltós fényforrásokkal is. A DIALux -hoz használható SLV plugin installálásához kattints ide, , tömörítsd ki a ZIP file-t és nyisd meg a benne lévő EXE file-t.

Tovább a DIALux oldalára >
Tovább az SLV plugin letöltéséhez >

RELUX

A Relux világítás tervező szoftver ideális a kalkulációkhoz és a 3D-vizualizációhoz természetes és mesterséges fényforrások esetén is. Ezzel a tervező szoftverrel fényforrásokat adhatsz egy szobához, meghatározhatod a fényforrások és egyéb tárgyak helyét a virtuális térben. Ezzel beállíthatod és tesztelheted a fényhatásokat, még mielőtt fizikailag felszerelnéd őket, és kapsz egy képet arról, milyen lesz a végleges megvilágítás. Minden szükséges ROLF file, mellyel a Relux-ban használhatod az SLV termékeket megtalálható az SLV pluginban vagy a termék mellett az www.SLV.com oldalon.

Tovább a Relux oldalára >
Tovább az SLV plugin letöltéséhez >