Pálinka Museum Shop Bar

Partnerünk, a WYN.design álmodta meg a budapesti Király utcában található Pálinka Museum Shop Bar belső tereit. A tervezőkkel együttműködve segítettünk kiválasztani a megfelelő fényforrásokat, hogy a helyiség hangulatához illő fényerőt és színhőmérsékletet érhessünk el. Így lett tökéletes az összhatás!

Világítás szempontjából a kihívást a három, eltérő funkcióval rendelkező tér jelentette (Bár, interaktív kiállítás és bolt), amelyeket az egységes stílus köt össze.

A belső terek fő koncepciója a kontrasztra épült: a régi pince falai az idős téglákkal, melyek éles ellentétben állnak a minimalista kiállítási installációkkal, melyekre a világítás még jobban ráerősít.
A réz felületek, melyek a SLV Light Eye réz függesztett lámpatestek is képviselnek direkt utalások a desztillálók klasszikus kinézetére és anyagára.
A döntött installációk egyben utalnak a megdöntött pálinkáspohárra, mely a logoban is szerepel, illetve a pálinkát fogyasztó kissé spicces világ érzékelésére is 🙂

Felhasznált lámpák: SLV 3 fázisú sínrendszer, SLV Light Eye réz függesztett lámpa, SLV DEBASTO sínes lámpa, SLV BIMA fekete lámpatest, SLV KALU TRACK és SLV AR111 LED fényforrás, SLV NEW TRIA SET fehér mennyezeti süllyesztett LED spot, SLV PLASTRA LED mennyezeti lámpa Philips GU10 LED fényforrással, SLV STIX LED fali olvasólámpa, SLV CARISO LED fali lámpa, SLV ALTRA DICE fali lámpa Philips GU10 LED fényforrással.

https://www.behance.net/gallery/74337705/Palinka-Museum-Shop-Bar
https://www.wyn.design

Fotók: Antal László