Három fontos lámpa trend 2021-ben

Játékos színek és formák, különböző anyagok párosítása: ez jellemzi leginkább az idei lámpatrendeket. Az SLV csapata nemzetközileg elismert tervezőkkel együttműködve, valamint legfrissebb formatervezői és technológiai újdonságok figyelembevételével alkotja meg lámpáit, amelyek a legfrissebb trendekhez igazodnak 2021-ben is. 

Lássuk, melyek ezek! 

1.     Kombinálja kedvére a különböző anyagokat és formákat! 

A beltéri design-nak megfelelően az SLV FITU és FENDA sorozatával egyedi párosítások hozhatók létre a különböző rozetták és lámpaernyők kombinációjával. A filament LED fényforrással még impozánsabb.

2.     Izgalmas fémek 

A tavalyi év nagy slágere az arany volt, idén azonban újra hangsúlyos szerepet kap az ezüst, a sárgaréz és a bronz is, méghozzá üveggel kombinálva. A PANTILO füstös üveg sorozata,  izgalmas, ezüst fényű felülettel rendelkezik, amelyen átragyog a fényforrás. 

3.     Középpontban a lámpa 

A gyönyörű, stilizált gyűrű alakú, függesztett lámpatestek már 2020-ban is megjelentek. Nyitott, letisztult, geometrikus formájuk idén sem maradhat ki a belső terekből. A LED technológiának köszönhetően a fénysugár minden irányba szétszóródik.

Az SLV ONE szériája többféle átmérőjű lámpatestet kínál, amely egy-, kettő de akár három gyűrűből is állhat. Fekete és fehér színben is rendelhető! 

Rendelje meg az ingyenes SLV Big White 2021-es katalógust! 

A BIG WHITE katalógus több mint 10 éve jelenik meg minden évben. A világítás minden területét lefedve mutatja be 900 oldalon – inspiráló enteriőr fotókkal az SLV több, mint 3500 termékét. A BIG WHITE katalógust letöltheti vagy online is böngészheti, de nyomtatott verziót is igényelhet, melyet ingyenesen futárral küldünk el Önnek ajándékba.