Inspiráló hálószobák a Manooi-tól

A Manooi összegyűjtött néhány inspiráló ötletet kifejezetten a HÁLÓSZOBÁHOZ, ezeket szeretnénk most mi is bemutatni…

A kikapcsolódás és a regenerálódás összekötése: erről szólnak a hálószobák. Azonban éppen ez is benne a kihívás. És a kérdés, hogy milyen hangulatot, stílust, érzést akarunk vele átadni.

MODERN VAGY KLASSZIKUS STÍLUS?

Noha a KOI valószínűleg a Manooi katalógus legklasszikusabb alakja, elegáns egyszerűségével magával ragadó. Ez a modell harmóniát testesít meg, gyönyörű és kiegyensúlyozott fényt áraszt.

KOI csillár

A szimmetria és a harmónia játékával alkották meg az ORIGO STAR-t is, egy modern design kristálycsillárt. Fenséges világítási alkotás, amely elegáns és kifinomult dizájnnal egészíti ki a teret.

ORIGO STAR

SZÍNES VAGY ÁTLÁTSZÓ KRISTÁLYOK

„A szín a természet mosolya!” – Leight Hunt

Ne kerülje a színekkel való játékot, ha kristálycsillárról van szó. Számtalan színkombináció áll rendelkezésre a kollekciókban.

MARADJUNK A KLASSZIKUSOKNÁL

A klasszikus formák soha nem mennek ki a divatból. Ha elegáns „filmes” kinézetet keres egy hálószobához, a klasszikus kristálycsillárok mindig állnak rendelkezésére. Merítsen ihletet a CRYSTALIGHT KOLLEKCIÓ csillárjaival készült projektekből.

Az oroszországi luxus hétvégi ház, amelyet a Manooi a partnerével, a Severlight-nal valósított meg, a klasszikus stílusú design remek példája. A Manooi egy speciális KOI kristálycsillárt tervezett a helyszínre, amely fénnyel és örömmel tölti el a szobát.

Egy inspiráló együttműködés eredményeként ez a gyönyörű, Panama városában található luxus épület 9 Manooi csillárral rendelkezik, köztük a hálószobában egy DEEP SKY kristálycsillárral. Ez az „Egy valóra vált álom” elnevezésű projekt, amely lenyűgöző kialakításával és csodálatos városképével valóban igaz. A belsőépítészet a tehetséges Mary Calvo nevéhez fűződik. DEEP SKY csillárban a kristályok csak alulról láthatók, ami a csillagos ég érzetét kelti.

További lenyűgöző csillárokért keressen bennünket és a Manooi-t!

Az online katalógust megtalálja itt>