ETC APEX – Hardware Overview

ETC Eos Apex konzolok – az igazi fényvezérlőpult színházaknak

Nézd meg kicsit közelebbről az ETC új fényvezérlő pultjait! A gyártó egy technikai bemutató videóban ismerteti, mi mindenre képes az EOS APEX fényvezérlőpult család.

Az ETC egy erős és elegáns új fényvezérlő pultot mutat be: az Apex konzolt.

Az Eos Apex konzolok elsődlegesen a felhasználót teszik középpontba, hogy kényelmes legyen hosszú órákat a pult mögött állni. A masszív multitouch displayek óriási képernyőt biztosítanak a Magic Sheet-ek, Direct Select-ek és Augment3d modellek számára.

A jól ismert Eos család programozási billentyűzete érintőképernyővel bővült, amely tapintható visszajelzést ad, amikor megnyomod a soft key-ket vagy a leképezett tartalmat. Az Eos Apex testre szabható célbillentyűket is tartalmaz a Direct Select-ekhez, amelyek egyedi OLED-kijelzőkkel büszkélkedhetnek, amelyek testre szabhatók képekkel, ikonokkal és szöveggel. A minden eddiginél több gombbal, kódolóval és lejátszási lehetőséggel az Eos Apex-en gyerekjáték a gyors, gyakorlatias programozás – mindezt úgy, hogy megőrzi az ismerős, kifinomult megjelenést és érzést, amelyet a család felhasználói szeretnek.