Brilumen 48V mágneses világítási sínrendszer

A sínes világítási megoldások közül úgy gondoljuk az egyik legizgalmasabb termékcsoport a Brilumen 48V felszültségű, mágneses sínrendszere.

A törpefeszültségnek köszönhetően oldalfalon is használható, mivel nincs érintésvédelmi kockázat. A mágneses lámpatestek előnye, hogy könnyedén ki/be helyezhetők a sínbe, így néhány mozdulattal átrendezhető a világítás.

A sínrendszer rendelhető felületre szerelt, függesztett és süllyesztett változatban is. A süllyesztett kivitel igen népszerű, hiszen elegánsan illeszkedik a síkba és kombinálható benne a sínrendszerek flexibilitása és a LED-fénysávok megjelenése vagyis a kiemelő és az általános világítás. A sínekhez rendelhetők kiemelő (spot) lámpatestek változatos méretben és megjelenésben, illetve „fénysávok” is: a Proliner lámpatestek különböző hosszúsággal elérhetők és mérettől függően kb. 1000-2500 lm fényáramot biztosítanak.
A rendszer további előnye, hogy a lámpatestek különféle világítási vezérlésekkel elérhetők (DALI, CASAMBI) – így könnyedén tudnak kommunikálni okosotthon / smarthome rendszerekkel.

PDF lapozó

A sínrendszer összeállításában értékesítőink megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkeznek és készséggel állnak rendelkezésedre. Fordulj hozzánk bizalommal!

A Brilumen termékek magyarországi forgalmazója a Luminis Kft.