A teljes vezérlés luxusa

Az ETC bemutatja az Eos Apex fényvezérlő konzolokat.

Sajtóbejelentés

Teljeskörű vezérlés az ETC Eos Apex konzoljaival, az igazi fényvezérlőpult színházaknak megérkezett!  

Az ETC egy erős és elegáns új fényvezérlő pultot mutat be: az Apex konzolt.

Három méret közül választhatunk: Az Eos Apex 5, 10, és  20 (Apex processzor) az ETC zászlóshajóinak számító vezérlők közül a legújabb generációt képviselik.

A fényvezérlő pultok többek, mint csak egy erős hardverek – ez az otthonod, amikor egy show-n dolgozol. Az Eos Apex konzolok elsődlegesen a felhasználót teszik középpontba, hogy kényelmes legyen hosszú órákat a pult mögött állni. A masszív multitouch displayek óriási képernyőt biztosítanak a Magic Sheet-ek, Direct Select-ek és Augment3d modellek számára és a szemet is kímélő 4K felbontással rendelkeznek. A kijelző panel két tengely körül forog el és 160 fokos látószöggel rendelkezik, így a programozási felület bármely pontjáról láthatod az összes eszközt és adatot. Az ergonomikusan újratervezett csuklótámasz, az íróasztal oldalaiba épített könyvlámpák, a könnyű hordozhatóságot biztosító kézi fogantyúk, valamint a kiegészítők számára kialakított fiókok és töltőcsatlakozók révén az Eos Apex a legjobb munkaterület a programozók számára.

A fényűző újítások a programozási felületre is kiterjednek. Az iparágban újszerű technológiák hozzáférést biztosítanak a programozóknak a leggyakrabban használt eszközeikhez – közvetlenül az előlapon. A jól ismert Eos család programozási billentyűzete érintőképernyővel bővült, amely tapintható visszajelzést ad, amikor megnyomod a soft key-ket vagy a leképezett tartalmat. Az Eos Apex testre szabható célbillentyűket is tartalmaz a Direct Select-ekhez, amelyek egyedi OLED-kijelzőkkel büszkélkedhetnek, amelyek testre szabhatók képekkel, ikonokkal és szöveggel. Az Eos Ti konzol kódolóterülete nyolc mini kódolóval és egy navigációs tárcsával bővült a paraméterek közötti egyszerű váltáshoz. Az egyes Apex konzolokon található öt, tíz és húsz motorizált Playback most egy további, külön-külön leképezhető görgővel rendelkezik a menet közbeni programozáshoz. A minden eddiginél több gombbal, kódolóval és lejátszási lehetőséggel az Eos Apex-en gyerekjáték a gyors, gyakorlatias programozás – mindezt úgy, hogy megőrzi az ismerős, kifinomult megjelenést és érzést, amelyet a család felhasználói szeretnek.

A nagy teljesítményű világítási pultnak erős rendszerre van szüksége – az Eos Apex termékcsalád pedig vadonatúj komponenseket ad a világítási hálózat kiépítéséhez. Az Eos Apex processzor egy Eos Apex konzol teljesítményét biztosítja egy hordozható, rackbe szerelhető dobozban, amely ideális elsődleges vagy back-up vezérlőnek vagy távoli programozó állomásnak. Ha szükséged van egy portálra a világítási rendszerbe, de nem kell a feldolgozási teljesítményre, az új Eos Remote Interface segítségével bárhonnan belenézhetsz és szerkesztheted a rendszeredet.

Maguk az Apex konzolok a rugalmas rendszerépítést szem előtt tartva készültek: lehetővé teszik a DMX és a vezérlőportok műsoronkénti variálását testre szabható widgetek segítségével. A szabványos etherCON Gigabit csatlakozások mellett minden Apex vezérlő SFP+ portokkal is rendelkezik, amelyek kompatibilisek a legújabb nagy sebességű réz- és optikai hálózatokkal. Az Eos Apex konzolok és processzorok 24K kimenetet biztosítanak, lehetővé téve számukra az összetett berendezések egyszerű vezérlését. És mivel a műsorok egyre nagyobbak és nagyobbak, az Eos fejlesztés következő fázisaként már készülnek a bővítési lehetőségek.

Az Eos Apex termékcsalád a vezérlés és a kényelem új korszakát nyitja meg a professzionális programozók számára. Bár az új konzolok közvetlenül helyettesítik az Eos Ti és Gio-t az ETC termékkínálatában, ezek a pultok továbbra is megkapnak minden támogatást az ETC-től: mind az új szoftverfrissítéseket, mint az ETC kiváló ügyfélszolgálatának támogatását teljes élethosszuk alatt.

Apex 10

Testreszabható I/O garage

Bővebb információk, termékspecifikációk a gyártó oldalán (angol nyelven)

Az ETC-ről

A világítás- és rigging technológia gyártásában globálisan vezető ETC több mint 1200 embert foglalkoztat 14 vállalati irodájában szerte a világon. Az ETC büszke iparági hírnevére a páratlan műszaki és ügyfélszolgálati támogatására. A világszerte több mint 300 hivatalos szervizközpontból álló csapatnak köszönhetően, amelyekben több száz minősített technikus dolgozik, az ügyfeleknek mindig rendelkezésére állnak az ETC-erőforrások

Az ETC professzionális eszközöket fejleszt és elérhetővé teszi mindenki számára. A termékeik világszerte megtalálhatók kisebb és nagyobb helyszíneken, például színházakban, templomokban, éttermekben, szállodákban, iskolákban, televíziós stúdiókban, kaszinókban, vidámparkokban és operaházakban

. etcconnect.com