Gira design kaputelefon

Nyűgözd le a vendégeidet már az előtt, mielőtt az otthonodba lépnének.

Egyik kedvenc termékünk a Girától a kaputelefon rendszere. Ha létezik olyan, hogy gyönyörű egy kaputelefon, akkor a Gira kaputelefonjai azok. Egyszerre stílusos és elegáns, rugalmasan kombinálható és technikailag is kiváló. A moduláris Gira System 106-tel te válogatod össze a kaputelefonod elemeit.

Gira System 106 – mint a legtöbb Gira rendszer – nevét a méretéről kapta. Minden modul 106,5 × 106,5 mm-es szabványos méretű, így az összes elem rugalmasan kombinálható, és függőlegesen, vízszintesen vagy négyzetként is elrendezhető.

A választható belső modulok között van kommunikációs modul, hívógomb modul, kamera modul, és házszammal, utcanévvel vagy a ház lógójával rendelkező információs modul, de választható akár kulcs nélküli – ujjlenyomatos vagy számkódos ajtónyitó modul is.

Funkcionalitása mellett a Gira nagy előnye a szépsége: 4 színből és 4 különböző elrendezésből válogatva a házhoz és saját ízlésünkhöz igazítgatjuk a Gira kaputelefonokat. A fekete üveglapos kameramodul is modern megjelenést ad. A design felületek az alapul szolgáló technológiától függetlenül cserélhetők.

Legutóbbi projektünkben egyújépítésű ház kaputelefon rendszerét valósítottuk meg, erről hoztunk most néhány fotót, hogy egy kis ízelítőt adjunk a Gira elegáns megjelenéséből.

További részletekért keresd Lukács Péter – Gira szakértő kollégánkat: https://www.luminis.hu/luminis-kapcsolat

További termékek és katalógus lapozó itt: https://www.luminis.hu/design-vilagitas/design-vilagitas-termekek/gira?v=35b5282113b8