Workshop a sínes világításról

Április 4-én kedden

A délelőtti workshopra a szabad helyek elfogytak! A nagy érdeklődésre tekintettel tartunk egy délutáni alkalmat is 16.00-től 18.00-ig, erre az időpontra még lehet regisztrálni!

Várunk minden lakberendezőt, belső építészt, tervezőt vagy kivitelezőt workshopunkra! Egy nap ahol a Sínes világítás van középpontban. Gyakorlati tapasztalattal, tippekkel, hasznos ötletekkel és magabiztos tudással lehetsz te is gazdagabb a sínes világításokról. 

A sínes világítások nagyon sokféle problémára jelenthetnek megoldást  – legyen szó akár egy magán lakásról, akár üzlethelyiségről vagy irodáról. Egy sima lámpatestnél azonban ezek kicsivel komplexebb világítási megoldások, melyeknek fontos ismerni tulajdonságaikat hogy a megfelelőt választhassuk a projektekbe. Workshopunkon az termék alapoktól a megvalósult projektek bemutatásán át a gyakorlati termék összeállításig nézzük át a különböző típusú sínes rendszereket.  

1. Elméleti alapok

Milyen típusú sínek vannak, mik az egyes típusok előnyei, mikor hogyan válasszunk az egyes sínek között. Mik a tipikus felhasználási területek

2. Valós esetek

Átnézünk pár valódi megvalósult projektet, ahol olyan kihívásokkal szembesültünk, melyeket sínes rendszerrel tudtunk igazán hatékonyan megoldani

3. Stúdió-látogatás

Kiscsoportban meglátogatjuk különleges stúdiónkat, melyet arra rendeztünk be, hogy a világítási alapfogalmakat, mint a fényerő, színhőmérséklet élményszerűen megtapasztalva tudjuk bemutatni.

4. Touch & Try

Megtapogatjuk, összerakjuk, kipróbáljuk, hogyan is működnek a különböző típusú sínes rendszerek, milyen részei vannak és milyen lehetőségeket rejtenek.

Milyen kérdésekre keressük a választ?

  • A sínes világítások előnyei, alkalmazási területek
  • Milyen típusú sínek léteznek és melyik helyzetben melyik típust érdemes választani?
  • Milyen részei vannak egy sínes rendszernek és mire fontos figyelni a tervezéskor és kivitelezéskor
  • Konkrét megvalósult esettanulmányok, ahol speciális igényekre kellett megoldást találni, és a sínes világítás jelentett megoldást.
  • Vezérlési és okos megoldások sínes rendszerekhez
  • Touch&Try: együtt összeállítunk és kombinálunk sínes rendszereket

Kiket várunk?

Azokat a tervezőket, lakberendezőket vagy érdeklődőket, akiknek szükségük lenne egy alapos, átfogó képre erről a viláígtási megoldásról, hogy magabiztosan illeszthessék be terveikbe.

Akik belefutottak már világítási kihívásokba, amit hagyományos lámpatesttel nehezen tudtak megoldani.

Akiknél felmerült már igényként egy variálható, átrendezhető világítás megtervezésére pl. egy üzlethelyiségbe.