Euroluce 2023 – 1. rész

Az Euroluce izgalmas standjai 1. rész

Az olasz Novaluxnál tett látogatás után Milanóban folytattuk inspirációs utunkat, hogy az Euroluce kiállításon a trendekkel, újdonságokkal képbe kerülve naprakész információval állhassunk a hozzánk fordulók rendelkezésére. Összegyűjtöttük az általunk is képviselt márkák újdonságait és innovációit egy csokorba, hogy összefogó képet adhassunk…

Estiluz

Az Estiluz standján a terrakotta színek és a kreativitásra ösztönző játékos megoldások domináltak. A Compass névre hallgató új családjuk kicsi, letisztult, de egyben játékos kialakítást kínál. A fém házzal rendelkező kis gömbök önmagukban, állólámpaként vagy lógatva oldalfalra vagy mennyezetre is rögzíthetőek, és a kedvünk szerint rendezhetjük el rajta a gömböket. Mood családjuk világító feje mágnesesen rögzül az alaphoz – bármelyik oldaláról, így tényleg szabadon variálható, hogy hogyan helyezzük el.

Bols kültéri lámpájukat akár asztalként, akár növénytartóként is használhatjuk.

https://www.estiluz.com/en/collections

Flos

Az Euroluce kiállításon a legnagyobb tolongás egyértelműen a Flos standja előtt volt. Rengetegen várakoztak hogy bekukkantsanak – nem véletlenül. Nem is lámpákat, hanem fény installációkat, kortás művészi alkotásokat csodálhattunk meg.

https://flos.com/en/

Buzzi space

Nagy népszerűségnek örvendenek az utóbbi évben az akusztikus lámpa megoldások – irodákban, éttermekben a zajelnyelő képességével nyugodtabb, kellemesebb környezet valósítható meg.

Ezeknek a lámpáknak egy rendkívül látványos megvalósítása a buzzi space lámpái – óriási szín és anyagválasztékkal nem csak funkciójában tölti be a szerepét, de meghatározó eleme lehet a látványnak is. https://www.buzzi.space/

Brokis

Mozgó installációk, forgó színpadok és csillogó üveget uralták a Brokis standját. A cseh gyártó standja 200 nm-es, több mint 20 kollekciót bemutatva rendkívül látványos volt.

www.brokis.cz

Manooi

A puha szőnyegekkel anyagban és formában is ellenétet alkotó kristály csillárok mellett a magyar gyártónál idei újdonságként az Onyx anyag került előtérbe – ebből készültek a mindenfelé tekergő és hullámzó négyzetes vagy kör alakú elemekből álló ásványi csodák, meleg ragyogással.

www.manooi.com

További a beszámoló 2. részére…

Ha van kedved csatlakozz Világítástechnika & Design – tervezés, trendek, újdonságok zárt Facebook csoportunkhoz, hogy első kézből értesülhess híreinkről és rendezvényeinkről!