Euroluce 2023 – 2. rész

Az Euroluce kiállításon jártunk. Innen trendekkel, újdonságokkal felvértezve jöttünk haza és összegyűjtöttük az általunk is képviselt márkák új termékeit és innovációit egy csokorba, hogy összefogó képet adhassunk. Beszámolónk 2. része következik. Az elő rész itt olvasható:

TOOY

A Tooy bézs es terrakotta standján az ikonikus lámpák mellett tekergő formák uralták a teret. A puha felületek elnyelték lépteinket, és szoborszerű lámpáik szinte életre keltek ebben a visszafogott színösszeállításban. https://www.tooy.it/

9010 novantadieci

9010 novantadiecinél a kis finom, kőhatású kerti lámpák és egyéb kültéri megoldások fogadták a látogatót elsőre. A letisztultság mellett a humor a Note fali lámpában vagy a hamisítatlanul olasz Fusilo és Farfalla lámpában is visszaköszönt. https://9010.it/en

Led c4

Újdonságuk, a Tubs Modular remekül alklams arra, hogy a nyitott tereket strukturálja. Nagyon tetszetős család, játszik a téren belüli vonalakkal. Rugalmas és műszakilag kifinomult termékcsalád.

www.ledsc4.com

a emotional light

Az emotional light mindig is egyedi anyag használatával, kézzel készült lámpáival emelkedett ki a többiek közül. Most is láthattunk tőlük a fémhálós anyagukból készült újdonágaikat, de gránit lámpáik egy teljesen új anyaghasználatot csillantottak fel előttünk.

www.a-emotionallight.com

Alphabet by Zambelis

Akusztikus családjuk színei és formái mellett tekergő formák és kreatív megoldások vártak a Zambelis standján

Bomma

Óriás formák, hatalmas, lelógó csillárok, nyitott gyöngykagylók és aranyló kockák – ez volt a cseh Bomma!

www.bomma.cz

Michael Anastrassiades

Michael Anastrassiades a Flos tervezőjeként is ismert, de a kiállításon egy egész külön standot töltött meg alkotásaival. Ez már művészet!

https://michaelanastassiades.com/

LineaLight

A LineaLight standja maga volt a Rockandroll. A zene, a formák, a fény-játékok (szó szerint), a fotó automata – mintha egy külön világba csöppentünk volna.

www.linealight.com

Bover

A Bover márka nagyméretű lámpatestjeivel szerette volna lenyűgözni a kiállításra látogatókat. A kör alakú Roda, a kúpos Folie család vagy az új akusztikus lámpák mind uralták a nekik szánt teret.

www.bover.es

Ha van kedved csatlakozz Világítástechnika & Design – tervezés, trendek, újdonságok zárt Facebook csoportunkhoz, hogy első kézből értesülhess híreinkről és rendezvényeinkről!