Brilumen workshop és Portói bor

Május 25-én Fernanda Moreira érkezett hozzánk vendégségbe, aki a Brilumen gyártó képviselőjeként egy izgalmas szakmai napot tartott nekünk és az érdeklődő belsőépítészeknek, tervezőknek.

A Portugál Brilumen kiváló minőségű technikai lámpákat kínál. A saját helyi gyártásnak köszönhetően egyedi igényekre is rugalmasan tudnak reagálni. A családi vállalkozásnak induló cég mára Európa szerte ismert és a Luminis-en keresztül Magyarországon is elérhető.

Fernanda előadásában bemutatta a népszerű 48 voltos sínrendszer eleganciáját és egyszerűségét – az egy mozdulattal cserélhető lámpatestek beszerelése és variálása rendkívül könnyű, 48 voltos feszültségük miatt pedig érintésvédelmileg is biztonságosak, így akár oldalfalon is használhatóak.

Fernanda még kiemelte előadásában az Iris 360 lámpatesteket is, melyek különlegességnek számítanak a piacon és évek óta a legnépszerűbb termékük. Sokféle kreatív projektben láthattunk viszont, hiszen függőlegesen vagy vízszintesen is fellógathatóak vagy falra is szerelhetőek. Az IRIS 360 egy teljesen körben világító henger, mely a 30 cm-től akár 1,5 méteres változatig is elérhető különböző színhőmérsékletekben. Fénye tökéletesen egyenletes. IP 65-ös verziója akár vízzel érintett helyiségekben is alkalmazható, mint a példának hozott halkereskedés – ahol a különleges mennyezettel kombinálva víz alatti érzetünk lehet.

Megismerhettük az Oris Slim Pro keskeny, elegáns lámpatestjeit is. Az előtétekkel kombinálva káprázásmentes, irodai környezetben tökéletesen használható, minimalista világítás érhető el vele. Még azt is megtudhattuk, hogy Murányi Nóra kolléganőnk egyik termékjavaslata (a fekete mellett a fehér prizmatikus előtét) be is került a termék kínálatba, így aktívan járulhatott hozzá a csapatunk a Brilumen termékfejlesztéséhez. 😀

A workshopon pedig nem csak vizuálisan kaptunk ízelítőt a portugál termékekből, a lámpák mellett Fernanda szülőhazájából hozott eredeti portói borral is kedveskedett a résztvevőknek – és elárulhatjuk, nagy sikere volt 🙂

Köszönjük a lehetőséget Fernandának és a részvételt az érdeklődőknek!

A Brilumen katalógusa az alábbi linken tölthető le.

https://www.brilumen.com/AnexosSite/Catalogo-Brilumen_2022_Low_Res.pdf

Ha szeretnél te is hasonló rendezvényeken részt venni, csatlakozz Világítástechnika & Design – tervezés, trendek, újdonságok zárt Facebook csoportunkhoz, hogy első kézből értesülhess híreinkről és eseményeinkről!