48voltos sínrendszer: Új termékek a BigWhite katalógusban

Friss világítási megoldások a mindennapi munkához: a BIG WHITE® újdonságai nem egyszerűen csak nagyobb kínálatot jelentenek: a napi munkában könnyítik meg az életedet.

Az új 48 V-os rendszer teljesen új világítási lehetőségeket kínál a ügyfeleknek, és egyesíti a funkcionalitást a dizájnnal. Elegáns megjelenésű, oldalfalra is lefuttatható 48 voltos sínrendszere stílusos, kreatív megvilágításokat tesz lehetővé. Süllyesztett és felületre szerelhető változatban is kapható. Világító csíkok, spotlámák és függesztett lámpatestek közül válogathatunk a 48 voltos rendszerhez, ráadásul a NUMINOS család is bővült ezzel a megoldással, így az egész térben egységes világítási koncepciót valósíthatunk meg velük.

Pár inspiráló kép, mire képes egy kis feszültségű, 48 voltos sínrendszer:

Egy másik újdonság a NUMINOS® projektor, amely nagyon nagy forgatási és billentési tartományával ideális kiegészítője a NUMINOS® mélysugárzóknak.

Kültéri használatra a SYNA GARDEN és a SYNA PLANT bővíti a leszúró tüskés lámpatestek kínálatát, a CONCRETO beton lámpatestek pedig csatlakoznak természetes anyagokból készült lámpatestjeink választékához.

Fedezd fel tavaszi újdonságainkat most!

Az újdonságokért látogassa meg dedikált SLV aloldalunkat az SLV.luminis.hu-t és lapozd át Novelties katalógusunkat

Csatlakozz Világítástechnika & Design – tervezés, trendek, újdonságok zárt Facebook csoportunkhoz, hogy első kézből értesülhess híreinkről és rendezvényeinkről!