LADY D a Karmantól

A Karman lámpái erőteljes, karakteres és bohókás lámpatestek amelyeken mindenkinek megakad a szeme. Az új kollekciójuk, a LADY D is erős érzelmi hatással van ránk – felidézi a klasszikus kristály csillárok formavilágát neoklasszikus, kifinomult vonalaival.

Kültérre és beltérre egyaránt

A fehér üvegszálas búra sziluettje adja a család karakterét. A függesztéken kristály cseppek lógnak. A földre tehető állólámpa (melyen nincsenek a kristályok) a diffúzor tetején található gyűrű segítségével helyezhetők át kényelmesen.

COMPASS by Nahtrang Studio

Ez az új kollekció egy hibrid környezetet teremt a képzeled és a valóság határán, az otthon és a dzsungel, a rend és a káosz, a kontroll és a szabadág között. Hangsúlyozza a kikerülhetetlen, mégis ellentmondásos köteléket ember és természet között.

A teljes termékkínálathoz kattints ide https://www.luminis.hu/karman vagy keress bennünket online vagy személyesen bemutatótermünkben!

Csatlakozz Világítástechnika & Design – tervezés, trendek, újdonságok zárt Facebook csoportunkhoz, hogy első kézből értesülhess híreinkről és rendezvényeinkről!