iskolai tornacsarnok világítása

Általános iskolai tornacsarnok világítása

A III. kerületi Kerék Általános Iskola tornacsarnok világításának a felújítására a Magyar Kézilabda Szövetség írt ki pályázatot.

A cél egy korszerű, energiatakarékos LED világítás volt a meglévő MKSZ által meghatározott műszaki paraméterek figyelembevételével.

A feladatot a Performance in Lighting olasz gyártó LAMA+ lámpatestjeivel oldottuk meg, amely kiváló műszaki paramétereivel káprázásmentesen biztosítja a különböző látási feladatoknak megfelelő megvilágítási szintet és egyenletességet – ami egy sportcsarnokban alapvető követelmény.

A generálkivitelező a Bástya Millenium Zrt, a villamos kivitelezést a HS.Com Kft végezte. A generáltervezést és a műszaki ellenőrzést egyaránt a Heket Kft. látta el.

A PERFORMANCE iN LIGHTING gyártó kiemelkedő minőségű technikai lámpáiról híres a piacon. A csoport a professzionális világítástechnikai szektor egyik fő nemzetközi szereplője, kiváló paraméterekkel rendelkező lámpáit szívesen ajánljuk olyan projektekbe, ahol a fény minősége kiemelten fontos – ipari létesítményekbe, csarnokokba, irodai környezetbe stb.

Tovább a gyártó oldalára