ETC Európai partnermeeting és bemutató nap

Az ETC roadshow keretében a gyártó szakemberei Budapestre látogattak, ahol megrendezésre került az ETC európai diszribútorainak találkozója. Az első napon a Lumins irodaháza adott otthont a rendezvénynek, majd másnap az ARTUS stúdióban folytatták a programokat. Ezt követően bemutatták a legújabb termékeket és technológiákat a hazai színházas, stúdós és rental szakmát képviselő vendégeinknek.

Főbb témák voltak:
Power-Entertainment az Eos-szal 
Az Eos konzolcsalád korlátlan kreativitást, magas szintű fényvezérlést biztosít. Ez a bemutató azokra az eszközökre összpontosított, amelyek tökéletesítik a munkafolyamatot, és lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozd ki az Eos konzolodból.

Az Erő Egyensúlya
A LED-re való átállás nem merül ki az új lámpatestek beszerzésében. Ez a szekció azokat a megfontolandó dolgokat vette sorra, amelyeket figyelembe kell venni az új LED-es lámpatestek rendszerbe illesztésekor, kiemelte a dimmer rendszer fontosságát.

ETC LED Profil családok
Az ETC statikus késes lámpáit is alaposabban górcső alá vették- mi a közös bennük, és mi teszi őket egyedivé; valamint azt, hogy milyen típusú helyszínek profitálnak leginkább a LED-re való átállásból, és mely pozíciók igénylik azt, hogy ne kössük minőségi kompromisszumot.