Bemutatkozik a Diomede – kreatív kültéri világítások Olaszországból

Új gyártót üdvözlünk a portfóliónkban: megérkezett a Diomede

A Diomede egy fiatal, magából frissességet és innovációt árasztó olasz márka. Új nézőpontokat, kreatív és ötletgazdag termékeket kínálnak kültérre – a minőséget mindig szem előtt tartva.

Diomede flai kültéri lámpatest variálható asztali lámpa

Elég csak kézbe vennünk a lámpatesteket, máris érződik az anyaghasználaton, a felületkezelésen, lekerekített formáikon, hogy kiváló minőségű, évtizedes szakértelmet tükröző termékekről van szó – noha a Diomede név mindössze pár éves múltra tekint még vissza. Az új márkák lendületes, innovatív hozzáállását és merészségét az olasz világítási piacon szerzett tapasztalattal és kiválóan képzett szakértő munkaerővel kombinálják.

Kifejezetten kültéri lámpákat fejlesztenek, melyek kreatív, újszerű megoldásokat hoznak a kertbe, a teraszra – akár otthoni, akár üzleti felhasználásra kerülnek.

Egyik legnépszerűbb és különlegesebb termékük a Flai. A Flai világító modulhoz a mágneses gömb csatlakozó segítségével bármilyen tartót választhatunk, legyen az állólámpa, fali vagy asztali verzió, de akár függeszték vagy sodronyos megoldás is. Az akkumulátoros lámpát így szabadon hozhatjuk-vihetjük és helyezhetjük át a különböző helyszínek között – legyen az akár beltérben, akár kültéren.

A MUSE – azaz Multi Use – egy moduláris lámpacsalád kültérre. Szabadon variálhatóak az elemei – magunk választhatjuk ki, állíthatjuk össze lámpánkat az elképzelésünk szerint. Az elemeket kombinálva így hatalmas szabadságot kapunk a tervezésben.

 

Diomede katalógust végig megtalálod az alábbi linken lapozható formában: Tovább a márka oldalára

Ha felkeltették érdeklődésedet a termékek, keresd kollégáinkat!

Csatlakozz Világítástechnika & Design – tervezés, trendek, újdonságok zárt Facebook csoportunkhoz, hogy első kézből értesülhess híreinkről és rendezvényeinkről!