Salon kiállítás Estiluz lámpák champagne bár

S/alon kiállítás 2023

ÉLETRE KELT MAGAZIN ENTERIŐRÖK – Bemutatkoztunk lámpáikkal a S/ALON kiállításon

 

A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás az ország legnagyobb eseménye design terén. Különlegessége, hogy minden kiállító standján enteriőröket rendez be, amely az inspiráción túl kézzelfogható ötletekkel és konkrét megoldásokkal segít.

 

Felkérésre S/ALON kiállításon 2 standon segítettük az enteriőr tervezők munkáját a világítással.

A projekt nehézségét jelen esetben nem a világítási megoldás vagy annak technikája adta – hanem az idő!

A felkérést, hogy segítsük a tervezőket mindössze két héttel a kiállítás előtt két héttel kaptuk – de tűnjön bármennyire is kilátástalannak a helyzet, hogy egy hét alatt látványos és sok lámpából álló design világítást hozzunk létre, mi (illetve Nóra kolléganőnk) nem ismer lehetetlent. Hála a jó kapcsolatnak és a bizalmi viszonynak a gyártóinkkal, illetve az SLV híresen gyors szállítási feltételeink (a termékek 98%-a Európai raktáron van, így akár 2 munkanap alatt megérkezhet), olyan lámpatesteket sikerült a tervezők számára biztosítani, mely tökéletesen illet elképzeléseikhez, és a nagyon rövid határidő ellenére is hiba nélkül leszállításara és kivitelezésre kerültek.

Porsche Centrum Budapest

A Porsche standján egy otthonos, mégis fényűző nappalit álmodott meg a tervező – az autó a belső térbe állítva kifejezte, hogy egy ilyen kocsi a család mindennapjainak és elétének részt képezi. A luxus autóhoz pedig megfelelő csillár is jár: ezért esett választásunk a cseh BOMMA gyártó különleges DEW DROPS csillárjára. Mintha harmatcseppek csillognának a fűszálon, úgy helyezkednek el a kristály búrák az egyedi bőr szíjakon.

 

 

S/ALON kiállítás porche stand Bomma dew drops csillár

Az autó általános világítását a látványos csilláron túl az Astera fénycsöveivel egészítettük ki, melyek alulról világítva meg az Porche-t kiemelték a kocsit a környezetéből. 

S/ALON kiállítás porche stand Bomma dew drops csillár

S/ALON Champagne bár

Másik projektünk a S/ALON Champage bár világítása volt. Egy nagyobb nyitottabb térről van szó, ahol 2 pult húzódott a stand 2 oldalán (ahol kávé és pezsgőt szolgáltak fel) A oultok közvetlen világítását az SLV 6-6 db pantilo lámpateste adta, melyek bár önmagukban is remekül mutatnak, de formában és színben is nagy variáció áll rendelkezésre, így egymással kombinálva mutatós csoportot alkotnak.

 

Muse stilla diomede kültéri lámpa

 

A középső teret az Estiluz Revolta lámpái töltötték meg – akusztikus paneljei nem csak látványelemet adtak, hangelnyelő tulajdonságai az asztalok felett diszkrétebb, nyugodtabb teret biztosítottak a beszélgetések számára.

Amennyiben megtetszett valamelyik kiállított lámpa, Október 1-ig Demo áron vásárolhatóak meg!

További információt az akciós lámpáról és árakról az alábbi linken találsz> 

Ha szeretnél értesülni szakmai híreinkről, cikkeinkről, képzéseinkről, csatlakozz Világítástechnika & Design – tervezés, trendek, újdonságok zárt Facebook csoportunkhoz, hogy első kézből értesülhess híreinkről és eseményeinkről!