Tavaszi újdonságok a Brokis kínálatában

Új ragyogó termékek 2024 tavaszára a Brokistól

DOME

S/ALON kiállítás porche stand Bomma dew drops csillár

Az új Dome kollekció függesztett és asztali lámpái az LCM Marin Design Studio korábbi, Dome Nomad kollekciójának sikerére épül.

Az asztali lámpák elegáns darabjai lesznek a belső térnek, míg a függesztett lámpák finom ívei könnyedségükkel ideálisak az étkezőasztalok felett.

STARCLOUD

S/ALON kiállítás porche stand Bomma dew drops csillár

Lucie Koldova mesterműve egy absztrakt csillagászati formákat idéz. A finom, kézzel fújt üvegek három változatban érhetőek el: opálos, gyöngyház rózsaszín és gyöngyház szürke verzióban.

SPECTRA

Muse stilla diomede kültéri lámpa

 

A lámpa körvonala egy klasszikus asztali lámpa tipológiáját idézi, ez ad tisztaságot a koncepciónak. A két iránybí világító lapos fényforrás gyengéden sugározza fényét felfelé és lefelé a üvegalapba. Két méretben kapható átlátszó, füstbarna, füstszürke vagy opál üvegből. Az intenzitást integrált fényerőszabályzóval lehet szabályozni.

 

CONVEX

Muse stilla diomede kültéri lámpa

 

A Convex kollekció a BROKISGLASS-szal kísérletezik, kihasználva annak különleges tulajdonságait. A kollekciót domború lencse forma jellemzi, feszegetve a funkció, a vizuális megjelenítés és ennek az egyedi anyagnak a határait.

Ez a színkombináció kifejezetten ehhez a kollekcióhoz lett kifejlesztve. A Convex kollekció egy függőlámpából és egy fali lámpából áll, mindegyik két méretben kapható, míg a falra szerelhető változatot a mennyezetre is fel lehet szerelni.

 

Ha szeretnél értesülni szakmai híreinkről, cikkeinkről, képzéseinkről, csatlakozz Világítástechnika & Design – tervezés, trendek, újdonságok zárt Facebook csoportunkhoz, hogy első kézből értesülhess híreinkről és eseményeinkről!