Novalux újdonság: Domynos íves gipszkartonba süllyesztett profil lámpák – már függesztve is!

Domynos – hajlított, gipszkartonba süllyesztett profilok és LED szalagok újdonságai

A Novalux Cartoon Light és Domynos termékcsaládja forradalmian új megoldást kínál a gipszkartonba süllyesztett LED világítási rendszerek terén. A gipszkarton mennyezetbe vagy oldalfalba süllyesztett LED szalagok és sínek régóta töretlen sikernek örvendenek – nem véletlenül, hiszen rendkívül látványos világítást hozhatunk velük létre.

A Cartoon Light túllép a hagyományos megoldásokon, hiszen a gipszkarton elemekbe előre integrált LED profilokkal dolgozik, amelyek egyszerűsítik a szerelést. A Cartoon Light rendszerrel csak gipszkartont kell gipszkartonhoz illeszteni, így a szakemberek munkája könnyebbé és gyorsabbá válik, biztosítva a minőségi és esztétikailag is kifogástalan végeredményt.

Az új DOMYNOS pedig lehetővé teszi íves formák kialakítását is, megőrizve a Cartoon Light rendszer összes előnyét:

– Egyszerű szerelhetőség
– Kiváló minőségű végeredmény
– Lenyűgöző, kreatív süllyesztett világítási megoldások
– Meglévő gipszkarton szerkezetekhez is könnyen illeszthető

Most a Domynos család még szélesebb palettával várja a kreatív lakberendezőket, kivitelezőket, világítás tervezőket:

 

A DOMYNOS a falba integrált verzió mellett most függesztett verzióban is kapható.

A Domynos PS finom párbeszédet hoz létre a megvilágított térrel. Néhány alapmodul kombinálásával moduláris, görbe vonalú vagy lineáris kompozíciók végtelen lehetőségei nyílnak meg. Fehér, fekete, kávé vagy cappuccino kivitelben kapható. A DOMYNOS PS kiemelkedik könnyedségével és eleganciájával: íveinek kanyarulata kifinomultan öleli fel a nagy és a kis tereket egyaránt, valóban egyedivé téve a világítást, hiszen bármilyen általunk kitalált formát megvalósíthatunk vele.

 

Lapozható katalógus a Domynos rendszerhez

Ha szeretnél értesülni szakmai híreinkről, cikkeinkről, képzéseinkről, csatlakozz Világítástechnika & Design – tervezés, trendek, újdonságok zárt Facebook csoportunkhoz, hogy első kézből értesülhess híreinkről és eseményeinkről!