Novalux újdonságok: HERO MINI és ELIS RING

Hero Mini System

 A Novalux HERO MINI SYSTEM egy moduláris, lineáris profilrendszer, amellyel személyre szabott világítási megoldásokat hozhatunk létre. A rendszer hexagon alakú vagy egyéb geometriai formákat képez, melyekkel különleges vizuális élményt nyújt a térben.

A HERO MINI SYSTEM rugalmasan alakítható a speciális csatlakozóelemek segítségével, amelyek nyitott vagy zárt szerkezetek létrehozására is alkalmasak. Kivitelben választhatunk az opálos, a mikro-optika (UGR<19) és az állítható spotok között, így a világítás tökéletesen illeszkedik bármilyen környezethez, legyen az otthon, szálloda vagy iroda.

Elis Ring

Az ELIS Ring minőségi kivitelével és világítási teljesítményével is kiemelkedik. Ez a lámpa egyben egy elegáns dekorációs elem is, amely harmóniát visz az enteriőrbe. Az ELIS különböző színváltozatokban, mint fehér, fekete, arany, kávé és cappuccino, kapható, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához illő darabot. Legyen szó modern irodáról, ahova látványos lámpát keresünk a tárgyalóasztal fölé vagy otthonos nappaliról, az ELIS LED gyűrű tökéletes választás lehet, hiszen designban és funkcióban egyaránt remekel.

Hero: az irodák hőse

A HERO-t kifejezetten irodai környezetbe ajánljuk. Ennek a rendszernek az egyik kiemelkedő tulajdonsága az UGR<19 káprázási mutatója, azaz ez a lámpa nem vakít, így sokkal kellemesebb, munkavégzéshez hatékonyabb teret hoz létre az irodában, növeli a komfortérzetet. A HERO LED rendszer elérhető opálos diffúzorral, mikrooptikával vagy állítható spotokkal is, hogy az adott tér igényeihez igazítsuk a világítást. Ez a sokoldalúság teszi a HERO rendszert kiváló választássá minden modern irodához, ahol a hatékonyság és a vizuális kényelem egyaránt fontos szempont.

Ha szeretnél értesülni szakmai híreinkről, cikkeinkről, képzéseinkről, csatlakozz Világítástechnika & Design – tervezés, trendek, újdonságok zárt Facebook csoportunkhoz, hogy első kézből értesülhess híreinkről és eseményeinkről!