Csarnokvilágítási megoldások

Az ipari- és sportcsarnokok világításának kialakítása külön szakértelmet és gyakorlatot igénylő feladat. A Luminis 25 éve szereplője a világítási piacnak. Fordulj hozzánk bizalommal ipari vagy sport létesítmény világításával: technikailag, funkcionálisan, energia és költség oldalról is megtaláljuk a legjobb megoldást.

Egyedi megoldások komplex feladatokhoz is

Csarnokvilágítási vezérlések, okos rendszerek

Jelenlét érzékelés, korridor funkció

Kiváló technikai adottságú, energia és költséghatékony megoldások

Csarnok és sportvilágítás tervezési szempontok

Igények azonosítása

Felmérjük, a tevékenység milyen megvilágítási szintet követel meg a törvényi előírások betartásával. A világítás legyen funkcionális, energia és költséghatékony, könnyen karbantartható, igény szerint IP vagy IK védett, káprázásmentes. Az egyszerű fénycső kiváltástól a multifunkcionális terek világításáig számíthat ránk a megoldásokban

Világítási terv

Tapasztalt világítástervező mérnökünk készíti el a világítási tervet, mely pontosan meghatározza a lámpatestek optimális számát és technikai tulajdongásait az ideális világítási szint és egyenletesség eléréséhez.

Termékek és megoldások

Széles termékválasztékot kínálunk a megvalósításhoz, a hagyományos csarnokvilágító lámpatestektől a legmodernebb LED megoldásokig, okos világítás vezérlésekig, jelenlét érzékeléssel, akár különböző funkciókhoz előre programozott világítási képekkel.

Csarnok világításhoz ajánlott gyártóink

Sportcsarnok világítás referenciáink

 

Teqball Dóm, Budapest

Galgamácsai Tornacsarnok

Balatonboglár Városi Sportcsarnok

Zalaegerszeg Apáczai Csere János iskola csarnoka

III kerület Kerék utcai Általános Iskola tornacsarnoka

Balatonfüred Lóczy Lajos Gimnázium csarnoka, Horváth Mihály úti sportcsarnok, Eötvös Loránd Általános Iskola sportcsarnoka

Hajdúnánás Somorjai László városi sportcsarnok

Budapest Honvéd Kézilabda Csarnok Klapka u.

Szarvas Kossuth Lajos utcai iskola tornacsarnoka

Műfüves edzőpálya világítás, Veszprém

Ha szeretnél értesülni szakmai híreinkről, cikkeinkről, képzéseinkről, csatlakozz Világítástechnika & Design – tervezés, trendek, újdonságok zárt Facebook csoportunkhoz, hogy első kézből értesülhess híreinkről és eseményeinkről!