Irányi palota az Épitechture bemutatásában

Az Épitechture egy magyar alapítású, innovatív építészeti és design platform, amelynek fő célja a hazai építészeti és design iparág képviselőinek munkáit, történeteit és tapasztalatait bemutatni. A cég küldetése, hogy emberközpontú és magával ragadó történetekkel inspirálja az ipart és edukálja a piacot.

 

Az Épitechture videós sorozatának legújabb epizódjában Tótszabó Tamás, a Pyxis Nautica építészeti iroda munkatársa mutatja be az Irányi palota revitalizációs projektjét – amely munkára mi is büszkék vagyunk, hiszen a Luminis Kft szállította az épület teljes világítását.

 

A Pyxis Nautica Design & Build kiemelt partnerünk, akivel már számos projekten dolgoztunk együtt. Dinamikus építész- és belsőépítész stúdió, amelyet 2017 nyarán alapított Monori László, Tóth Dávid és Tótszabó Tamás Budapesten. A stúdió különféle léptékű projekteken dolgozik: a nagy projekteket is magabiztosan kezelik, de a kisebb feladatokra is nagy gondot fordítanak.

A Pyxis Nautica több díjjal is büszkélkedhet, munkáikkal többször elnyerték Az Év Irodája díját a modern és innovatív tervezési megoldásaik révén.

 

A videóban bemutatott Irányi Palota teljes világítását teljes egészében a Luminis szállította.

Ha szeretnél értesülni szakmai híreinkről, cikkeinkről, képzéseinkről, csatlakozz Világítástechnika & Design – tervezés, trendek, újdonságok zárt Facebook csoportunkhoz, hogy első kézből értesülhess híreinkről és eseményeinkről!