BRILUMEN

Professzionális LED világítás Portugáliából

A Brilumen portugál lámpa gyártó termékeit a kiváló technikai megoldások jellemzik. Irodák, múzeumok, galériák, hotelek, üzletek technikai világítási megoldásaiban kiemelkedőek. Számtalan variálható, rugalmas és kiváló minőségű világítás közül válogathatunk kínálatukban beltérre és kültérre egyaránt. Mágneses sínes rendszerük, elegáns függesztett fénycső világításuk az otthonokban is stílusos és praktikus megoldásokat adnak.

PDF katalógus letöltés >

Különlegességek a Brilumentől

Iris 360 fokos fénycsövek

Belsőépítészek által nagyon kedvelt függesztett világításuk az Iris fénycső, melyet vízszintes és függőleges irányban is fel lehet függeszteni, illetve mágneses vagy 3 fázisú sínnel is használható. Különlegessége vékony, 50mm-es átmérője, mely a szokásos fénycsövekhez képest keskenyebb, elegánsabb megjelenést ad. Betáp kábele a sodronyban fut, így letisztult formája még jobban érvényesül. Kedvelt világítás irodába, de otthonokba is. 360 fokban szórva a fényt harmonikus, egységes megvilágítást ad bármilyen beltérben. Hossza 300mm-től 1500mm-ig választható.

Egyedülálló módon elérhető IP65-ös érintésvédelmű, vizes helyiségekbe is elhelyezhető verzióban is.

Nézd meg az Iris termékekről szóló brossúrát itt:

IRIS_Brochure_2024

 

Oris Slim Pro Lineáris Led világítás

Az Oris család a Brilumen lineáris led világító rendszere, mely rendkívül sokoldalúan variálható. A család különleges tagjai az Oris Slim PRO függesztett lineáris led lámpatestjei, melyek rendkívül keskeny megjelenésükkel tűnnek ki. Mindössze 26mm szélesek, minimalista stílusukkal kifinomult terek diszkrét, de hatékony és magas CRI értékkel rendelkező megvilágításáról gondoskodnak. Számtalan fényforrás opció közül választhatunk, hogy személyre szabhassuk a világítást: direkt/indirekt, opál vagy prizmatikus diffúzorral ellátott, különböző világítási szögekkel rendelkező verziók léteznek, alkalmazhatóak mennyezeten, süllyesztve vagy függesztve. Kifejezetten azon építészek számára kialakítva, akik vékony, moduláris világítást keresnek. Akár 3,375m hosszan alkalmazhatjuk illesztések nélkül.

 

Mágneses sín rendszer

A kisfeszültségű mágneses sínrendszer szerelhető mennyezetre, függesztve vagy süllyesztve, és rendkívül sok féle világítási megoldással kombinálható, így nagy rugalmasságot ad.

Nézd meg a mágneses sínrendszert bemutató brossúrát a részletekért

Magnetic_Tracks_2024

Olympus és Helia kör lámpák

A kör a végtelen szimbóluma: kezdet és vég nélküli forma. A Brilumen idei újdonságai az új kör alakú LED lámpái – 5 éves garanciával. Az Olympia és Helius lámpák közül igényeinknek megfelelően választhatjuk a csatlakozást, teljesítményt és átmérőt. Boltok, mozik, múzeumok és galériák, hotelek, éttermek és konferencia termek megvilágításához ideális.

 

 

Látogasson el bemutatótermünkbe!

Tekintse meg további szakterületeinket is!
Manfrotto disztribúció Stúdió és színház világítás