Novalux

Novalux: valósítsd meg egyedi elképzeléseidet!

Egyedi megoldások, moduláris profilok, szabadon kombinálható rendszerek

A Novalux olasz gyártó kínálata rendkívül széles. Gipszkartonba integrált lineáris világítási rendszereket, függesztett, süllyesztett és sínes megoldásokat és innovatív LED világítási megoldásokat egyaránt találunk a katalógusban.

Különösen érdemes a Novalux márkához fordulni, ha egyedi elképzelést szeretnénk megvalósítani, nem szabvány szerinti méreteket vagy színeket álmodtunk meg.

 

Made in Italy

 

A NOVALUX számára rendkívül fontos a kiemelkedő minőség biztosítása, ezért a termékek nagy része Olaszországban készül.

És hogy ez miért jó?

Mivel a gyártás fizikailag közel van, így az egyedi gyártási feladatok rugalmasan és rövid időn belül megoldhatók, a termékfejlesztés gyors és rugalmas. Ráadásul a minőséget is tudják garantálni: saját tervezésű lámpatesteiket ellenőrizhetően képzett kezek gyártják és szerelik össze.

A vevők gyors kiszolgálása érdekében a nem egyedi igények szerint készülő, katalógusukban szereplő termékeikből nagy raktárkészletet tartanak Olaszországban, így a szállítás gyors és megbízható.

Lapozz bele a Novalux katalógusába!

Különleges termékek a kínálatból

Cartoon Light

A gipszkarton mennyezetbe vagy oldalfalba süllyesztett LED szalagok és sínek régóta töretlen sikernek örvendenek – nem véletlenül, hiszen rendkívül látványos világítást hozhatunk velük létre.

Azonban kivitelezésük sokszor nehézkes. Még egy tapasztalt gipszkartonos szakembernek is nehézséget okozhat az élek szép eldolgozása, az egyenes vonalak és a tökéletes illesztés megvalósítása – hát még a megrendelőnek a megfelelő szakember megtalálása.

Ezeken a problémákon segít a Cartoon Light. A Cartoon Light rendszerben a LED profilok gyárilag egy gipszkarton elembe vannak ágyazva. A gipszkarton csík 12,5 mm-es szabvány vastagságú, így szerelése rendkívül egyszerű. Az elemek helyét a mennyezeten vagy a falon berajzolva csak kivágjuk a gipszkartonból  és becsavarozzuk, majd elgletteljük az előre gyártott LED+gipszkarton elemet és beragasztjuk a megfelelő LED-szalagot.

Sokkal egyszerűbb a szakemberek dolga a kivitelezéskor, így biztosan minőségi, szép végeredményt kapunk

A Cartoon Light rendszer előnyei

 • Könnyű szerelhetőség
 •  Minőségi végeredmény
 • Gyönyörű kreatív süllyesztett világítási megoldások
 • Meglévő gipszkarton mennyezet esetén is könnyen alkalmazható
 • 3 – féle szélességben és vizes helyiségbe tehető gipszkartonnal is elérhető
 • Tégla falakhoz fém hálós verzióban is kapható

A Cartoon Light egyszerű szerelését ez a pár perces videó rendkívül jól szemlélteti:

  Termék ismertető videók:

  Domynos

  A Domynos a Novalux 2023-as újdonsága. A Cartoon Light termék koncepcióját továbbfejlesztve már nemcsak egyenes, hanem egyedülálló módon íves profilokat is kaphatunk a kínálatban, melyekkel még nagyobb szabadásgot kapunk a tervezéskor. MIvel ezek a profilok is gyárilag gipszkartonba integrálva érkeznek, rendkívül könnyű az installálásuk és a tökéletes végeredmény garantált!

   

  Töltsd le a Domynos katalógust Domynos brochure-English (1)

   

  HALOS ACOUSTIC

  Fénygyűrűk hangelnyelő panelekkel

  Ez a lámpatest egyszerre ad megoldást a világításra és az akusztikai komfortra. Az új HALOS ACOUSTIC hangelnyelő paneljei hozzájárulnak a szobában dolgozók vagy ott lakók általános közérzetének növeléséhez a zajterhelés csökkentésével; ugyanakkor karaktert adnak a térnek a grafitfekete és vasszürke betonhatású felületeknek köszönhetően.

  UGR <19

  FRAME PANEL

  Alternatív világítás paneles álmennyezethez 

  Ezek a süllyesztett 60×60-as LED keretek egyszerűek és praktikusak, két változatban is elérhetőek: a diffúzor lehet egy síkban a mennyezettel vagy ki is emelkedhet abból.

   

  ARK

  Ívek és formák csodája  

  Az Ark egy rendkívül mutatós félköríves lámpatest. Az íveket függeszthető, mennyezetre szerelhető vagy akár süllyesztett kivitelben is választhatjuk. Geometrikus megjelenésükkel lenyűgöző karaktert adnak a térnek, fényükkel szinte körbe ölelnek.

  UGR<19   

  A márkához kapcsolódó híreink

  Novalux újdonságok: HERO MINI és ELIS RING

  Novalux újdonságok: HERO MINI és ELIS RING

  Hero Mini System  A Novalux HERO MINI SYSTEM egy moduláris, lineáris profilrendszer, amellyel személyre szabott világítási megoldásokat hozhatunk létre. A ...
  Bővebben…
  Novalux újdonság: Domynos íves gipszkartonba süllyesztett profil lámpák - már függesztve is!

  Novalux újdonság: Domynos íves gipszkartonba süllyesztett profil lámpák – már függesztve is!

  Domynos - hajlított, gipszkartonba süllyesztett profilok és LED szalagok újdonságai A Novalux Cartoon Light és Domynos termékcsaládja forradalmian új megoldást ...
  Bővebben…
  Hogy készül a gipszkartonba süllyesztett LEDszalagos design világítás

  Hogy készül a gipszkartonba süllyesztett LEDszalagos design világítás

  Hogyan készül egy egyedi, íves világítás süllyesztett LED világítás a Novalux Domynos rendszerével? Nézd meg milyen egyszerű a munka és ...
  Bővebben…
  Meyer & Levinson iroda a Breitner házban

  Meyer & Levinson iroda a Breitner házban

  Új iroda az Optinvest és a Pyxis Nautica együttműködésében. Régi kedves tervező partnerünk, a Pyxis Nautica építésziroda és az Optinvest ingatlanbefektető cég ...
  Bővebben…
  Vendégségben a Novaluxnál

  Vendégségben a Novaluxnál

  Az olasz Novalux gyártó a héten vendégül látott bennünket Bolognai központjukban és gyárukban. Már belépéskor nagyon látvanyos előcsarnok fogadott bennünket ...
  Bővebben…
  Visszatekintés: Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás

  Visszatekintés: Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás

  Csapatunk részt vett a Homeinfo.hu által szervezett Bútor, Lámpa, Lakástextil kiállításon. Többezer érdeklődő látogatott el a rendezvényre és nagy örömünkre ...
  Bővebben…