Design világítás termékek

Tekintse meg partnereink világítástechnikai megoldásait, ismerje meg termékeik hangulatát!

A legkülönbözőbb stílusú gyártók termékeivel dolgozunk.
Bemutatótermünkben egy csésze kávé mellett szaktanácsadással egybekötve segítünk megtalálni az önnek megfelelő megoldásokat.


Jöjjön el bemutatótermünkbe!Tekintse meg legnépszerűbb és különleges termékeinket, tapasztalja meg a felhasznált anyagok tulajdonságait testközelből.


Kérjen tanácsot szakértő munkatársainktól, akik bármilyen kérdésben segítenek megtalálni a legjobb megoldásokat.Szögletes lámpák
Tárgyaló
SLV falÉpítészeti világítástervezésKényelmes, világos, hangulatos otthon. Ergonomikus, hatékony, és energiatakarékos irodai munkakörnyezet. Megfelelően megvilágított, vizuális hatásokkal ellátott üzlettér. Ezt nyújtjuk önnek lakberendezési és belsőépítészeti világítástervezés szolgáltatásunkkal.
Design lámpák kis- és nagykereskedelmeMinden stílusigényt kielégítő, magas minőségű, egyedi és dekoratív design lámpatestek szaktanácsadással, gyors átfutással, garanciával.
Intelligens lakásvezérlés, okosotthon megoldásokKényelmes, automatizált, biztonságos és energiatakarékos megoldások. Okos világítási rendszerek otthonába, irodájába, vállalkozásához, akár vésés és átalakítások nélkül is.
Kérje szakértő kollégánk segítségét!

Tekintse meg további szakterületeinket is!

Manfrotto disztribúció Stúdió és színház világítás