Világítástervezés a Luminissel

Első a funkció, majd jöhet a design

A világítástervezés az építészeti, belsőépítészeti és villamosmérnöki területeket ötvözi. A természetes és mesterséges fényt kombinálja, az adott helyiségben végzett tevékenységhez illesztve.

A jól átgondolt, megtervezett világítás, meghitt, pozitív érzelmeket ébreszt, javítja az érzékelést, inspirál, segíti a koncentrációt és az egészségünkre is pozitív hatással van. Nem utolsó sorban fokozza a lakberendezési design által nyújtott esztétikai élményt.

Világítástechnikai szakértőink kreatív, és energiatakarékos világítási megoldásokat kínálnak, amelyek teljes mértékben igazodnak belsőépítészeti, lakberendezési elképzeléseihez.

Miben számíthat ránk

A világítástervezési folyamat során a következő szempontokat vesszük figyelembe:

 • A tevékenység, amelyhez világítást kell biztosítanunk
 • Esztétikai igények
 • Költség és energiahatékonyság
 • A végleges összhatás
világítás tervezés
világítástervezés

Bevilágítjuk otthonát!

Otthoni világítástervezés

Kényelmes, világos, hangulatos otthon. Ergonomikus, hatékony, és energiatakarékos irodai munkakörnyezet. Megfelelően megvilágított, vizuális hatásokkal ellátott üzlettér. Ezt nyújtjuk önnek lakberendezési és belsőépítészeti világítástervezés szolgáltatásunkkal.

Az otthoni világítástervezés legfontosabb feladata a megfelelő hangulat megteremtése a kerttől a nappaliig, a konyhától a fürdőszobáig.

 • elkészítjük a világítási tervet, figyelembe véve a helyiség adottságait, építészeti megoldásait, és az ott végzett tevékenység fényigényét
 • segítünk kiválasztani a megfelelő lámpatestet, otthona stílusának megfelelően
 • igény szerint javaslatot teszünk okosotthon kialakítására

Lakásfelújítás vagy házépítés során a tökéletes összhatás érdekében már a tervezés fázisában érdemes átgondolni a világítási tervet, hogy azzal összhangban történjen meg a kivitelezés. Minden stílusigényt kielégítő designlámpa portfóliónkkal a belsőépítész, vagy lakberendező által megálmodott enteriőrhöz is segítünk megtalálni a tökéletes lámpatestet kül- és beltéren egyaránt.

A lényegre világítunk!

Irodavilágítás

A megfelelő irodavilágítás költséghatékony és harmonikus munkafeltételeket teremt különösen, ha kevés a természetes fény. A rossz világítás csökkenti a hatékonyságot, és egészségügyi következményei is lehetnek.

 • segítünk megtervezni az irodaterek és munkaállomások világítását
 • javaslatot teszünk modern, energiatakarékos fényforrások és lámpatestek, valamint okos vezérlési rendszerek használatára, és segítünk a választásban is

A fény, mint arculat

Kirakat, homlokzat, üzlet- és enteriőr világítás

A vásárlási döntés függ a környezettől, amelyben születik. A hangulatos üzlettér, a kihelyezett áru megvilágítása, valamint egy fényekkel kiemelt kirakat hozzájárul üzletének arculatához, és fokozza az értékesítés hatékonyságát.

A világítás nem csak a kellemes közérzet megteremtésében, hanem az áru szín- és egyéb részleteinek visszaadásában, ékszerek esetében a csillogás fokozásában is fontos szerepet kap. A nem megfelelő mértékű hőterheléstől károsodhat a megvilágított termék, így az sem mindegy, milyen fényforrást használunk.

 • elkészítjük a világítási tervet, figyelembe véve az üzlet tevékenységét és adottságait
 • segítünk kiválasztani a megfelelő fényforrást és lámpatestet
 • igény szerint javaslatot teszünk automatikus vezérlési rendszerek kialakítására

A világítás művészete

Múzeumok, galériák és kiállítási terek megvilágítása

A fotók, festmények és műtárgyak esetében a legapróbb részletek, színek, formák, textúrák visszaadásában főszerepet kap a fény és az irányított világítás.

 • elkészítjük a világítási tervet
 • segítünk kiválasztani a megfelelő fényforrást, világítási rendszert és lámpatestet

További területek:

 • Térvilágítás (parkolók, nagyobb ipari területek, közterek, játszóterek, stb.)
 • Sportvilágítás (sportcsarnokok, stadionok, szabadtéri sportpályák, stb.)
 • Ipari világítás (gyártócsarnokok, műhelyek, raktárcsarnokok, stb.)
 • Szállodavilágítás (szállodák, hotelek, motelek, panziók, specifikus épületfelügyeleti rendszerek)

Jöjjön el bemutatótermünkbe!

Tekintse meg legnépszerűbb és különleges termékeinket, tapasztalja meg a felhasznált anyagok tulajdonságait testközelből.

Kérjen tanácsot szakértő munkatársainktól, akik bármilyen kérdésben segítenek megtalálni a legjobb megoldásokat.

Szögletes lámpák
Tárgyaló
SLV fal
Tekintse meg további szakterületeinket is!
Manfrotto disztribúció Stúdió és színház világítás