Design világítás

építészeti világítástervezés és design lámpák forgalmazása

Esztétika, ergonómia, hatékonyság

A fény hatással van a hangulatunkra, érzelmeket ébreszt, különleges légkört teremt. Fontos, hogy élettereink természetes és mesterséges megvilágítása jól átgondolt és ergonomikus legyen, megfelelően illeszkedjen a napszakhoz, tevékenységeinkhez. Az optimális fény összhatásához profi világítás tervezésére, és megfelelő lámpatestekre van szükség. A tervezési folyamat során a következő szempontokat vesszük figyelembe: – A tevékenységet, amelyhez világítást kell biztosítanunk
– Esztétikai igények
– Költség és energiahatékonyság
– A végleges összhatás A német SLV-, és számos magas minőségű design lámpa forgalmazójaként a megfelelő lámpatest kiválasztásában is szakértő segítséget nyújtunk. Minden stílusigényt kielégítő termékportfóliónkból az Ön számára is megtaláljuk az elképzeléseinek megfelelőt.

Építészeti világítástervezés

Kényelmes, világos, hangulatos otthon. Ergonomikus, hatékony, és energiatakarékos irodai munkakörnyezet. Megfelelően megvilágított, vizuális hatásokkal ellátott üzlettér. Ezt nyújtjuk önnek lakberendezési és belsőépítészeti világítástervezés szolgáltatásunkkal.

Design lámpák kis- és nagykereskedelme

Minden stílusigényt kielégítő, magas minőségű, egyedi és dekoratív design lámpatestek szaktanácsadással, gyors átfutással, garanciával.

Intelligens lakásvezérlés, okosotthon megoldások

Kényelmes, automatizált, biztonságos és energiatakarékos megoldások. Okos világítási rendszerek otthonába, irodájába, vállalkozásához, akár vésés és átalakítások nélkül is.
Kérje szakértő kollégánk segítségét!

A legújabb trendek, formatervezett design

A legkülönbözőbb stílusú gyártók termékeivel dolgozunk.
Bemutatótermünkben egy csésze kávé mellett szaktanácsadással egybekötve segítünk megtalálni az önnek legmegfelelőbb megoldásokat.

Gyártó partnereink:

Hírek, események

Tekintse meg további szakterületeinket is!
Manfrotto disztribúció Stúdió és színház világítás