Elation Magmatic effekt gépek

 

Az Elation bemutatja a Magmatic szériát, atmoszférikus effektekre kifejlesztett új családját. Az Elation saját tervezésű Magmatic gépei tartósak és strapabíróak, hogy az utazások során is megbízhatóak legyenek.

A termékcsalád tagjai:

Magma™ vízbázisú ködgépsorozatot, mely kivételesen nagy teljesítményű, száraz ködhatást generál alacsony folyadékfogyasztás mellett.

Thermatic™, olajalapú ködgépek, amelyek tartós ködhatást biztosítanak a hosszabb ideig tartó hangulat érdekében. A THERMATIC haze sorozata által létrehozott finom részecskék felerősítik az effekteket és fénysugarak láthatóságát, így szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak.

Polar™ Crisp, nagy teljesítményű hógépek; beállítható hópehely mérettel, csendes működéssel.

Rocket™, a CO2 kriogén ködeffekt gépek speciális atmoszférákhoz, különleges eseményekhez, klubokhoz, vidámparkokhoz. Minden ROCKET gép nagy teljesítményű RGB Quad Chip LED-ekkel van felszerelve.

Prisma™ UV LED lámpák, amelyekben megvan a valódi 365 nm-es UV-kibocsátás és a LED vezérlés hatékonysága is. Különféle sugárzási szögek állnak rendelkezésre (20°, 45° és 90°), a fekete üveges diffúziós opcióval pedig teljesen elsötétített hatás hozható létre, amelyen csak az UV-sugarak jutnak át. IP65 besorolású, robusztus és egyben mégis karcsú, ventilátor nélküli kialakítású lámpák. Minden PRISMA effekt intuitív DMX és RDM vezérléssel rendelkezik. 

 

Online katalógus lapozó

Termékek

Crisp

CRISP MAX

JAVELIN

MAGFLY

MAGMA FAN 1

MAGMA FOG 1500 IP

MAGMA PRIME

MagRF

PM-DMX1

PRISMA DRIVER 8

Prisma Mini Bar 20

PRISMA MINI PAR 20

PRISMA MINI PAR 45

PRISMA PAR 20

PRISMA PAR 50

PRISMA WASH 100

PRISMA WASH 25

PSCM HOSE-10M

SIDEWINDER

THERMA TOUR 600

THERMA TOUR 800

 

Crisp Hógépek

Rocket Javelin ködgépek

Sidewinder ködgépek

Prisma lámpák