Hírek & Tudásbázis

 • Az Eurovíziós Dalverseny után nálunk is hódít a Portman Lights!

  A Luminis által forgalmazott idei újdonságok közül az Európában gyártott Portman Lights lámpák lehetnek az év slágerei Magyarországon is.

  A termékek retro stílusúak és 230W-os ceruzahalogén izzóval felszereltek. Jelenleg három került forgalomba, de mindegyikről elmondható, hogy óriási sikert arattak a világpiacon. A P1, P2, P3. pixel mappalhető effektlámpák stúdió- vagy színpadi körülményekre alkalmazhatóak, a lámpával egybeépített vezérlővel együtt. Vezérlésük DMX jellel történik, és csatorna igényük 1 csatorna/izzó (pixel). Akár egyik fajtával, akár ezen termékek összességével dinamikus látványvilág érhető el. A Portman Lights már jelentős nemzetközi rendezvényeken bizonyított: az egyik legkomolyabb megjelenése az idei Eurovíziós dalversenyen történt, ahol fontos szerepet játszott a fellépő énekesek és zenekarok produkcióiban.

  További információkkal értékesítő-mérnök munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!

  portmanlights.com

  no
 • Zárva tartás

  Felhívjuk tisztelt partnereink figyelmét, hogy 2018. június 21-22-én (csütörtök, péntek) irodánk ZÁRVA tart.

  Köszönjük megértésüket!

  no
 • ETC on TOUR

  Tavaszi Workshop Pécsett

  A március 26-án megrendezett előadáson az érdeklődők megismerkedhettek az ETC LED-es lámpáival, fényvetőivel és fénypultjaival. 

  E mellett bemutattuk az Elation, APE Labs több újdonságát, és a magyar fejlesztésű és gyártású LED-es fejgépet.

  www.facebook.com/luminis.vilagitastechnika

  no
 • Turbo – Felloni – Bicolor 45°

  A Felloni család 3. generációs tagja a Luminis kínálatában

  A Felloni Turbo 130 wattos bicolor LED-es derítő 3200K-5600K színhőmérséklet tartománnyal, 45°-os sugárzási szöggel. Színvisszaadása nagyobb mint 92.  Működtethető hálózati feszültségről, vagy V-lock akkumulátorról. 

  no
 • ETC fényvezérlő pult oktatás 2018 májusában

  EOS/Cobalt alap és haladó tréning a Luminisben

  Örömmel értesítjük, hogy a nagy sikerre való tekintettel 2018. májusban újra megrendezésre kerül fényvezérlő pult tréningünk.

  Az oktatás előző rendezvényünkhöz hasonlóan ismét két napon fog zajlani, így lehetőséget biztosítunk EOS és Cobalt pultok kezdő és haladó szintű kezelésének elsajátítására is.

  Időpont:

  2018.08.07. Network tréning

  2018.05.08. Eos kezdő tréning

  2018.05.08. Cobalt kezdő tréning

  2018.05.09. Eos haladó tréning

  2018.05.09. Cobalt haladó tréning

  Helyszín: Luminis bemutatóterem (1116 Budapest, Építész u. 26.)

  További részletekkel,  és a regisztrációval kapcsolatos információkkal hamarosan jelentkezünk. Addig is felmerülő kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésre az info@www.luminis.hu e-mail címen, vagy kollégák elérhetőségein. 

  no
 • Ünnepi nyitvatartás

  Kedves Partnerünk!

  Ezúton tájékoztatjuk, hogy idei utolsó munkanapunk: 2017. december 20. szerda. (A két ünnep között a rendelésfelvétel és az árukiadás is szünetel)

  Az újév első hetében leltár miatt zárva leszünk.  Első munkanapunk 2018. január 8-án lesz.

  Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!

  no
 • 2017. december 14. és 15.- én zárva tartunk

  Kedves Partnerünk!

  Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Luminisezen a héten csütörtökön, pénteken (DECEMBER 14. és 15-én)technikai okok miatt ZÁRVA tart.

  no
 • Nyolcadik Magyar Teátrum Díjátadó Gála a Jókai Színházban

  A békéscsabai Jókai Színházban 2017. december 3-án látványos gálaműsor keretében adták át a Magyar Teátrum díjakat, melyet a Luminis idén is támogatott.

  Immár nyolcadik alkalommal ünnepelték meg a színházi háttérszakma tagjait, ezzel már- már hagyományt teremtve ennek az ünnepnek.  A díjazottak aranygolyót tartalmazó, csapágyat formázó elismerést vehettek át, mellyel elismerték  a kulisszák mögött  egész évben zajló nagyszerű szakmai munkát.

  A szakmai zsűri ebben az évben az alábbi hat háttérdolgozónak adta át a díjat:

  Mészáros Tibor műhelyházvezetője (a Hevesi Sándor Színház), Memlaur Imre fővilágosító-világítástervező (Csiky Gergely Színház) , Szabó Julianna férfiszabótár-vezető (Pesti Magyar Színház), Sebeők Réka gazdasági vezető (Turay Ida Színház), Ács Ibolya fodrásztárvezető (Csokonai Nemzeti Színház), Memlaur Imre fővilágosító-világítástervező (Csiky Gergely Színház).

  Határon Túli Különdíjban részesült: Toásó István, a Tomcsa Sándor Színház világosítója

  no
 • Megjelent az ION Xe, és az XE 20!

  Az Ion® Xe az Eos® család kompakt fénykezelő pultja.

  Mindkét fényvezérlő pult ugyanazzal a billentyűzetkiosztással és teljes funkciójú szoftverrel, rendelkezik. Az Ion Xe 20 fadert is tartalmaz.

  Az ION Xe és az Xe 20 is bővíthető Fader Wing vagy Eos Motoros Fader Wing csatlakoztatásával.

  Az Ion Xe 2.048 vagy 12.288 csatornát kezel, és maximum két külső monitor támogatására képes, backup pultként is használható.

  Az Xe professzionális programozási lehetőséget biztosít minden felhasználónak.

  no
 • ETC fényvezérlő pult tréning a Luminisben

  A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött

  Novemberben 2 napos fényvezérlő pult tréninget tartunk alap és haladó szinten az EOS (GIO, ION, Element) és Cobalt (Congo Junior, Congo Kid) pultcsaládokról.

  A tréning egyik oktatója lesz Mr. Ueli Riegg, fényvezérlő pult specialista, EOS tréner.  Az EOS és a Cobalt tréning azonos napon egymással párhuzamosan kerül megrendezésre.

  Időpontok:

  2017.11.07. – Eos alap tréning
  2017.11.07. – Cobalt alap tréning
  2017.11.08. – Eos haladó tréning
  2017.11.08. – Cobalt haladó tréning

  Szeretettel várjuk Önt és érdeklődő kollégáit. Részvételi szándékukat kérjük jelezze az info@www.luminis.hue-mail címen lehetőség szerint minél korábban, mert fénypultjaink száma korlátozott. 

  Helyszín: Luminis Bemutatóterem (1116 Budapest, Építész u. 26.)

  no