Hírek & Tudásbázis

 • Selador lámpatestcsalád

  A Selador lámpatestcsaláddal az ETC is belépett a LED-es fényvetők piacára és mint azt tőlük megszokhattuk nem egy újabb hasonló termékkel gyarapították az eddigi kínálatot hanem új megoldásokat hoztak.

  A lámpatestek a gyönyörű színárnyalatokon kívül melyet 7 alapszínből kever, a fehér színek is kiváló minőségűek.

  A Selador lámpatestek új megoldásokat kínálnak a színházak számára szinte minden pozícióban.

  A LED-ek előnyeit jól ismerjük melyek az alacsony hőterhelés, kis fogyasztás és hosszú élettartam a Selador ezekhez az előnyökhöz a szép telített színárnyalatokat adja hozzá. Az RGB színkeverést alkalmazó lámpatestek nem tudják lefedni a teljes színtartományt, így a lehetőségeink korlátozottak. A 7 jól megválasztott “alapszín” segítségével a Selador ezeket a korlátokat erősen kitolja. A Selador lámpatestekben 2,5W-os Luxeon Rebel led-ek dolgoznak.

  A különböző sugárzási szöget biztosító előtétekkel tetszőlegesen külön-külön változtatható a vertikális és a horizontális fényeloszlás. Ezek az előtétek az integrált tartóba egyszerűen illeszthetők. A kivitelüket tekintve a lámpatestek kengyellel függeszthetőek vagy talpra állíthatóak.

  Különböző cella méretekben rendelhető az adott feladatnak megfelelően.

  Típusok:

  Lustr: erőssége a tökéletes fehér szín tetszőleges színhőmérsékletben. Gyönyörűen adja vissza a bőr színét és rendkívül finom árnyalatok a világos tónusoknál!

  Paletta: a mély pasztel és a telített színekre optimalizálva.

  Vivid: az igazi nagyágyú a mély pasztel és erős telített színekben!

  Amennyiben szeretné saját színházában kipróbálni a Selador családot, keressen bennünket egy ingyenes bemutatóért!

  no