Különleges technikai megoldások

A Luminis nem csupán egy világítási szaküzlet; sokkal több annál. Kínálatunkban a dekoratív belsőépítészeti lámpák mellett számos egyedi megoldást és különleges terméket is találhatnak vásárlóink.

Olyan speciális világítási megoldásokat is kínálunk, amelyek az emberközpontú világítás igényeit szolgálják, valamint lézerprojektorokat, amelyekkel látványos homlokzatvilágítást hozhatnak létre. Mindegyik termékünk a legmodernebb technológiával készül, hogy ügyfeleink igényeit a lehető legmagasabb színvonalon elégítsük ki.

 

Emberközpontú világítási megoldások.

Már régóta tudományosan igazolt, hogy az ember cirkadián ritmusához illeszkedő világítás javítja az alvásminőséget, növeli az energiaszintet, csökkenti a depressziós tüneteket és optimalizálja a napi ritmust.

A Luminis Kft által kínált emberközpontú világítási megoldások elősegítik a munkavállalók szellemi és fizikai egészségének javítását. A természetes fény napi változásait szimuláló emberközpontú világításunkkal (HCL) nem csak a munkahelyi produktivitást és elégedettséget növeljük, hanem az általános jóllétet is elősegítjük.

 

Megvalósult projektünk a lézer projektorral

Homlokzatvilágítás lézerprojektorral

Egy látványos és különleges megoldás a szokásos homlokzat világítás kiváltására a kültéri lézer videó projektor.

Kifejezetten az állandó kültéri használatra tervezték, különösen architekturális vetítés céljából.

Egyetlen projektor 10 x 6 méteres területet képes lefedni nagy felbontású színes videóval, de több projektort is kombinálhatunk a nagyobb felületekhez.

A projektort távolról vezérelhetjük egy média szerver segítségével. Az objektívbe épített tárgyszkenner jelentősen megkönnyíti a vetítési leképezés folyamatát. Alkalmazása széleskörű; ideális képek és videók vetítésére, homlokzati világítási megoldásokra, valamint reklámozási célokra is.

 

Kapcsolatfelvétel dekoratív világítástechnikai csapatunkkal