VITEC GROUP termékek disztribúciója

 

A Manfrotto-ról

Az olasz Manfrotto fotó, film, színház és videó területekre tervez, gyárt és forgalmaz kamera-kiegészítőket. A Manfrotto cég az 1960-as évektől meghatározó szereplője a fotós kiegészítők piacának – először a világítástechnikai állványai révén, majd a kínálatát bővítve ma már számtalan kiváló minőségű termék közül válogathatunk, legyen szó fotó állványról, stúdió kiegészítőkről, fotós táskáról vagy ledes világításról. Mára már a Manfrotto mellett számos egyéb márkát együtt értékesít a cégcsoport.

 

Magyarországi disztribútor

A Manfrotto célja, hogy minden fotós és videós igényre kifejlessze a legmegfelelőbb kiegészítőket. Ami termékeiben és minden képviselt márkánál közös, az a Manfrotto hozzáállás: Nem olcsó „mindenre jó” tömegterméket akar gyártani, mint a piacon lévő legtöbb gyártó, hanem a specifikus igényekre a legmegfelelőbb megoldást keresi, hogy a kiegészítő mindig éppen annyit tudjon, amennyire szükség van, hogy ne legyen túlbonyolítva és könnyű legyen használni – és mindig a lehető legmagasabb minőséget érjék el. A Manfrotto elvei a tervezéstől az anyagok kiválasztásán át a technikai kivitelezésben mindenhol megmutatkozik. Termékeihez a profi fotósok és videósok között szerzett évtizedes tapasztalatait használja fel. Hazánkban a termékek disztribúcióját a Luminis Kft. látja el.

 

Termékportfólió

 

Manfrotto

A világ legnagyobb fotós és videós kiegészítő gyártója. Prémium termékek, olasz design. Állványok, táskák, világítástechnikai rögzítők, broadcast kellékek – megoldások bonyolult problémákra is a Manfrotto-tól

Gitzo termékek Magyarországon

GITZO

A Gitzo 90 éve azért dolgozik, hogy a lehető legjobb kamera kiegészítőket tervezze és gyártsa a fotósok számára: a legegyszerűbb, célratörőbb, legelegánsabb megoldásokkal a Gitzo az új technológiákban élenjáró. Immáron prémium fotóstáskák is a kollekció részei, azoknak aki a maximumot várják el, kompromisszumok nélkül!

Lastolite

Fényformálók és kreatív világítástechnikai kiegészítők. Számos egyedi szabadalmaztatott termék, made in UK! A Lastolite textil alapú termékei saját gyáraiban készülnek. A szigorú minőségi standardoknak köszönhetően a világszínvonalú termékek intenzív napi használat során is kiállják a próbát. A részletekre való odafigyelés és az úttörő termékek tették a Lastolite márkát nemzetközivé.

Colorama

Papír és műanyag, valamint speciális hátterek fotózáshoz és videózása egyaránt. A Colorama széles kínálatot nyújt a már jól bevált klasszikus minőségi háttérpapírjaiból. Mellette párhuzamosan új típusú termékeket is kínál, amelyek a legmodernebb fotográfiai igényekhez igazodnak.

SYRP

Sliderek és motoros mozgatók timelapse készítéshez és tracking videókhoz.

Avenger

Az Avenger termékeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a fotó- és filmpiac igényeinek. A termékcsalád állványokkal, bilincsekkel, szorítókkal, fényformálókkal és tartozékokkal rendelkezik, amelyek mindegyike úgy lett tervezve, hogy megfeleljen a mozgóképipar szigorú minőségi előírásainak és teljesítményszintjének. A termék minősége az Avenger védjegye, amely ellenáll a szélsőséges felhasználásnak, a durva légköri viszonyoknak, a rendkívül nagy igénybevételnek és a nagy teherbírásnak.

National Geographic bags

A Manfrotto és a National Geographic izgalmas együttműködése a fotózás irányi közös szenvedélyen alapszik. A National Geographic szerte a világon inspirálja az embereket a díjnyertes fotói révén az emberekről, kultúráról, állatokról és a természetről. A Manfrotto márka célja, hogy a fotósoknak társa legyen a kamera mögött, hogy a képet, amit látnak és elképzelnek a lehető legtökéletesebben meg tudják örökíteni és osztani.

Ügyfélszolgálat & szervíz

Manfrotto Magyarország

Képviseletünk nagykereskedelmi hálózatán keresztül látja el hazánkban a termékek értékesítését. Közvetlen vásárlásra nincs lehetőség. A szaküzleteket itt találja:

https://www.manfrotto.com/hu-hu/partnerboltjaink/

Szerviz és ügyfélszolgálat

Címünk: 1116 Budapest, Építész utca 26. (1. emelet)
Munkanapokon 9:00-17:30 között (előzetes egyeztetés javasolt)
Tel.: +36 1 371-1983

manfrotto(kukac)luminis(pont)hu